Now Reading
Bucură-te de oaza ta de răcoare!

Bucură-te de oaza ta de răcoare!

Revista Psychologies
bucură-te-de-oaza-ta-de-răcoare

Imaginează-ți că pe caniculă te poți teleporta imediat într-o oază încântătoare, unde o briză rece și mentolată îți mângâie blând fața.

În această clipă de grație simți cum aerul revigorant îți cuprinde întregul corp, din creștet până-n tălpi. Simți că poți respira din nou ușor, iar răsuflarea ta miroase a mentă, lămâie, măr și mosc.

Acesta este momentul tău: întinerit, împrospătat, luminos. Te întorci apoi cu forțe noi la ziua ta obișnuită, știind că poți oricând să iei o pauză binemeritată și să te bucuri de răcoare în oaza ta secretă, minunată!

Reîmprospătează-ți ritualul de frumusețe pentru cele mai fierbinți luni ale anului cu noua colecție Minty Spark de la SABON, un parfum ultra-proaspăt ce conține incredibilul extract botanic Aqua Mint, pentru momente răcoroase nesfârșite în zilele însorite.

Cu toții înțelegem importanța hidratării pe vreme caldă, dar uneori uităm să ne hidratăm pielea sau ne este greu să facem asta din mers, ceea ce duce la un ten uscat și tern. Colecția Minty Spark de la SABON oferă o evadare într-o oază de prospețime în cele mai fierbinți luni ale anului, făcând din hidratare o încântare, cu ajutorul unor produse deosebit de răcoritoare – fără a-ți sacrifica confortul personal.

Dispunând de o formulă minunată cu efect de răcire, cele șapte noi produse Minty Spark sunt toate infuzate cu extract de mentă Aqua Mint, ingredient ce te face să simți că plonjezi într-o piscină răcoritoare, pentru o piele revigorată, cu aspect fresh, luminos.

Minty Spark – Povestea din spatele parfumului

Un parfum proaspăt, rece și delicios, care te răcorește și te entuziasmează în fiecare moment!

Nimic nu se compară cu o briză răcoroasă într-o zi caniculară! Acest nou parfum unic celebrează acele momente mult așteptate în care nu doar îți răcorești pielea, ci îți împrospătezi deopotrivă inima și sufletul, pentru o mai bună dispoziție și o stare de spirit energizată.

Notele de vârf combină uleiuri esențiale italiene de lămâie și mentă ce evocă răcoarea cuburilor de gheață care se topesc într-o inimă de măr verde ademenitor, ușor acidulat, cu aroma de trandafir reconfortantă și cu o atingere senzuală de mosc, ca notă de bază – o aventură olfactivă ce revigorează toate simțurile!

Note de vârf: lămâie, mentă, cimbru, rozmarin | Note de mijloc: măr verde, trandafir | Note de bază: ambră, mosc

Cooling Eau de Sabon Minty Spark 30ml

Extractul Aqua Mint

Fiecare produs din colecția Minty Spark este infuzat cu un nou extract botanic care împrospătează și hidratează simultan, oferind pielii instantaneu un boost de hidratare răcoritoare. Extractul Aqua Mint (Mentha Aquatica) provine din frunzele verzi de mentă și este supranumit „balsamul verde”, pentru calitățile sale unice calmante și protectoare. Compoziția sa naturală îl face sursa ideală de proprietăți revigorante de care beneficiază orice tip de piele.

Colecția

Ulei de duș răcoritor

Redă pielii echilibrul natural, pe măsură ce o protejezi și o hrănești cu noul nostru ulei de duș răcoritor, pentru o experiență de curățare și răsfăț care îți va stimula simțurile! Infuzat cu patru uleiuri botanice – de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu – precum și cu extractul extra-răcoritor Aqua Mint, uleiul nostru de duș lasă pe piele o senzație fresh și de catifelare. 300ml |

Exfoliant de corp răcoritor

Adaugă extra-prospețime ritualului tău de frumusețe cu versiunea cea mai cool a emblematicului nostru scrub pentru corp! Îmbogățit cu extract revigorant de Aqua Mint pentru a energiza și hrăni pielea uscată, exfoliantul de corp conține săruri de la Marea Moartă bogate în minerale și patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai – pentru a îndepărta delicat celulele moarte și pentru a revitaliza pielea, lăsând-o netedă și răcorită. 320g |

Body Gelée răcoritor

Faimosul nostru sorbet a fost acum îmbunătățit cu extract hidratant Aqua Mint pentru a oferi pielii o senzație de răcoare și mai intensă! Acest gel de corp revigorant, super-hidratant, ușor și cu uscare rapidă combină beneficiile hidratante ale unei loțiuni de corp cu textura unui gel, pentru a calma instantaneu pielea uscată, datorită uleiului de avocado și extractului de aloe vera. 200ml |

Mască de față răcoritoare

Relaxează-te după o zi fierbinte și lasă în urmă căldura și stresul cu această mască de față răcoritoare care hidratează și reîmprospătează tenul! Infuzată cu extract botanic hidratant și revigorant Aqua Mint și vitaminele A și E, masca te ajută să te răcorești și să-ți simți tenul instantaneu împrospătat după o zi de stat la soare. 125ml |

Șampon Low răcoritor

Un șampon cremos non-spumant, ideal pentru acele zile fierbinți în care părul tău are nevoie de o curățare zilnică delicată. Protejează-ți și alintă-ți părul cu extractul botanic hidratant și revigorant Aqua Mint și mentol, pentru un efect de răcorire instantaneu la nivelul scalpului, care oferă părului tău un parfum revigorant de mentă. 200ml |

Gel de mâini răcoritor

Hidratează-ți instantaneu pielea cu acest gel de mîini răcoritor, îmbogățit cu extract botanic de Aqua Mint revigorant și ulei de migdale dulci hidratant, pentru un efect maxim de hrănire și protecție. Schimbarea perfectă în rutina ta de îngrijire a mâinilor în zilele lungi și fierbinți de vară! 30ml |

Apă de toaletă răcoritoare

Ce-ar fi dacă parfumul tău preferat ar putea oferi și o senzație instantanee de prospețime? Când este prea cald pentru a purta orice altceva, experimentează un moment de răcorire instantaneu cu ajutorul încântătoarei arome Minty Spark cu note vibrante de mentă, lămâie, măr și mosc! Acest parfum unic și fresh, dar de lungă durată, este infuzat cu mentol și extract botanic Aqua Mint, pentru o senzație suplimentară de calm și prospețime. 30ml |

Kit de răcorire

Pleci la plajă? Ia cu tine kitul de răcorire instant ce conține ulei de duș răcoritor, exfoliant răcoritor pentru corp, gelurile răcoritoare pentru mâini și corp, toate în recipiente de dimensiuni mici, ușor de strecurat în geanta de plaja, și care se mențin reci datorită portfardului termic inovator, reutilizabil, care-ți păstrează produsele la temperatură scăzută constantă!

Conține: Gel de mâini 30ml; Exfoliant de corp 60g; Ulei de duș 100ml; Gel de corp 30ml

Sfaturi la rece pentru sezonul fierbinte!

  1. Păstrează-ți gelul de mâini, telefonul mobil și alte articole esențiale la rece cu inovatorul portfard termoizolant de la SABON! Această gentuță elegantă e prevăzută cu un strat special tratat termic, pentru a-ți proteja de caniculă comorile personale. Perfect pentru utilizare la plajă sau în orice excursie în aer liber.
  2. Ai nevoie de extra-prospețime de gheață? Păstrează la frigider produsele preferate Minty Spark! Vor rămâne la temperatura optimă, pentru a oferi pielii tale acea senzație minunată de răcorire atunci când ai cea mai mare nevoie…
  3. Descoperă beneficiile unui ritual simplu, dar uimitor de îngrijire a feței: aplică exfoliantul pentru ten 2 în 1 energizant, îmbogățit cu cristale naturale de mentă, pentru un gomaj delicat ce stimulează pielea, oferindu-i senzație imediată de revigorare. Urmează masca de față răcoritoare, pentru încă un val de prospețime, atât pentru piele, cât și pentru spirit!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top