Now Reading
Cum îți schimbă scaunul de birou mindset-ul?

Cum îți schimbă scaunul de birou mindset-ul?

Revista Psychologies
cum-îți-schimbă-scaunul-de-birou-mindset-ul

Un scaun reprezintă mai mult decât un simplu loc în care stai așezat pentru a lucra la un laptop sau calculator. De asemenea, mai ales dacă ai o muncă de birou unde stai numeroase ore pe scaun, atunci este și mai clar că scaunul tău trebuie să fie despre confort, usurința de mișcare, productivitate, poziționarea lui, sau mai bine zis, ajustarea sa, în ceea ce privește modul în care te face să te simți.

Ce legătură are scaunul de birou cu mindset-ul tău?

Funcțiile, tapițeria, și desigur, calitatea îți oferă confort, o stare de bine și te scapă de durerile de spate. Dacă lucrezi pe un scaun birou directorial de calitate și ergonomic, te simți mai bine, mai confortabil și esti mai productiv. De asemenea, dacă scaunul tău de birou este vechi, nu este ergonomic și nu este nici de calitate, deja știi cauza problemelor și durerilor de spate și îți va schimba, cu siguranță, și starea generală de bine într-una de nemulțumire și de iritare, totul plecând de la disconfortul creat de un scaun nepotrivit.

Cu siguranță, un scaun mare de birou, ergonomic, de calitate, cu spătar înalt impunător, ce are cotiere confortabile, tapițerie din piele ecologică sau textură mesh, suport lombar și multe alte beneficii în funcție de modelul ales, îți va aduce o stare de bine. Folosind un scaun de calitate, te vei simți mai relaxat și mai energic și te vei putea concentra mai bine la sarcinile pe care le ai de rezolvat.

De asemenea, pe lângă funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească neapărat un scaun de birou ca să te ajute să te relaxezi și să te concentrezi mai bine, fără a avea dureri de spate la finalul zilei, decorul în care acest scaun te poate ajuta la îmbunătățirea stării tale generale de bine și a mindset-ului.

Probabil deja ai experimentat pe propria piele că există o mulțime de scaune ce sunt foarte prost proiectate și atât de incomode încât nici nu îți vine să te așezi pe ele. De asemenea, pe lângă faptul că îți provoacă dureri de spate îngrozitoare, unele scaune au o calitate atât de scăzută încât nu rezistă suficient de mult și sunt o investiție proastă atât pentru sănătatea ta, cât și pentru biroul tău.

Așadar, dacă scaunul îți afectează capacitatea de performanță la locul de muncă și dacă, la finalul unei zile obositoare, te gândești mai mult la durerile de spate și mai puțin la munca ta, deja știi că este timpul perfect să-ți schimbi scaunul de birou.

De ce scaunul meu vechi nu este la fel de bun?

Disconfortul creat de un scaun vechi, neadecvat ție și inconfortabil, te fac să te gândești cu apăsare la faptul că începe o nouă săptămână sau o nouă zi de muncă. Dar, cu ajutorul unui scaun de birou care se pliază perfect pe nevoile tale, vei avea o gândire pozitivă cu privire la locul de muncă, iar acest lucru îți va îmbunătăți, cu siguranță, activitatea. De asemenea, un scaun bun are un impact major asupra productivității și pozitivității unui angajat la locul de muncă, iar achiziționarea unui astfel de scaun de birou ideal pentru tine te va ajuta să obții rezultate mai bune și să fii mai eficient.

Astfel că, tipul potrivit de scaun de birou pentru tine trebuie să fie neapărat proiectat ergonomic, extrem de confortabil, reglabil, adecvat pentru tipul de muncă pe care o prestezi. Și să nu uităm de integrarea lui în decor. Toate aceste detalii, funcții și beneficii ale unui scaun de birou ergonomic, în primul rând, lucrează foarte mult la schimbarea mindset-ului tău și la starea ta generală de bine.

Există numeroase tipuri de scaune de birou din care să alegi. Trebuie doar să ții cont de faptul că este ergonomic, neapărat, și apoi să te asiguri că îndeplinește toate dorințele și cerințele tale, astfel încât să faci alegerea ideală care te va scăpa de durerile de spate, de disconfort și de o stare generală pesimistă. Investește în scaunul tău de birou pentru a investi în tine și în mindset-ul tău! Pentru scaune de birou directoriale, scaune rotative, scaune albe, roșii, albastre, negre, din mesh sau cu tapițerie din piele, mergi pe www.drimus.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top