Now Reading
Niavis: somn, soare și magneziu, pentru combaterea asteniei de primăvară

Niavis: somn, soare și magneziu, pentru combaterea asteniei de primăvară

Revista Psychologies
Somn, soare și magneziu, aliații organismului în combaterea asteniei de primăvară

Durerile de cap, oboseala, lipsa poftei de mâncare, tulburările de dispoziție sau crampele musculare sunt principale simptome ale asteniei de primăvară. Potrivit statisticilor, astenia de primăvară afectează în principal femeile și poate fi cauzată de dificultatea cu care organismul se adaptează la un mediu nou. Cel mai simplu mod de a combate astenia de primăvară este printr-o dietă echilibrată, din care nu ar trebuie să lipsească alimente bogate în vitaminele B, C, E, magneziu, fier și calciu.

Astfel, sub umbrela #FineLiving, Niavis diversifică gama de produse cu vitamine și suplimente naturale eficiente în combaterea asteniei de primăvară, precum complexul natural de vitamine, seleniu natural, Quercentin, Magneziu, Vitamina D3, dar și extracte naturale de valeriană, maca, ginseng sau ashwagandha și multe altele.

 

Pulberea de cătină, spirulina și complexul natural de vitamina C, D3, magneziu și seleniu- cele mai populare produse la începutul primăverii

 

În cazul asteniei sezoniere, chiar dacă aceasta dispare de la sine după câteva săptămâni, când organismul se adaptează la noul sezon, există câteva modalități de a accelera procesul și de a preveni majoritatea simptomelor.Somn, soare și magneziu, aliații organismului în combaterea asteniei de primăvară

Dietă sănătoasă, respectiv alimente care stimulează energia, vitamina D, în lipsa expunerii la soare, fructe și legume, alimente bogate în vitaminele C și E, magneziu, fier și calciu, nuci (arahide sau migdale), pește, fructe de mare, doze echilibrate de produse lactate, alături de hidratare adecvată, mișcare în aer liber și, mai ales, odihnă sunt deosebit de importante pentru o stare de bine generală.

La debutul primăverii, cele mai căutate produse din categoria suplimente alimentare și vitamine pe Niavis.ro sunt Matcha, spirulină, pulberea de cătină, magneziu marin, vitamina D3, vitamina C extract natural sau seleniul. Acestea, alături de produsele destinate relaxării, se numără printre cele mai populare alegeri.

 

Valeriana, turmericul și ginsengul susțin relaxarea și induc un somn sănătos

 

În fiecare an, în ziua de vineri a celei de-a doua săptămâni întregi a lunii martie, se marchează Ziua Mondială a Somnului. Scopul acestei zilei este de a sublinia importanța pe care un somn suficient şi odihnitor o are pentru păstrarea sănătăţii mintale și fizice, precum şi pentru sporirea calităţii vieții.Somn, soare și magneziu, aliații organismului în combaterea asteniei de primăvară

Respectarea unui orar regulat de odihnă care să cuprindă minim 7 ore de somn pe noapte previne stările de irascibilitate și dificultățile de concentrare si memorare întâlnite în mod frecvent în cazul asteniei de primăvara. Niavis susține relaxarea, echilibrul și stare de bine printr-o îmbinare a alimentelor și superalimentelor naturiste, cu suplimente naturale cu proprietăți dovedite.

Astfel, turmericul contribuie la un bun echilibru nervos, susține echilibrul mental, iar ginsengul siberian ajută la obținerea unui efect de relaxare și la recâștigarea unui temperament natural bun.  valeriana susține somnul natural și starea de calm în caz de iritabilitate, tensiune nervoasă și stres în condițiile unui stil de viață obositor, iar complexul relaxo total contribuie la starea de bine, reduce stresul și susține calmul și echilibrul.

Toate produsele Niavis au certificări specifice produselor ecologice, iar ambalajele lor sunt 100% sustenabile.

Gama extinsă NIAVIS este disponibilă în magazinele partenere și pe www.niavis.ro (portal dedicat persoanelor juridice).

 

 

  • BIO NIAVIS TRADE este unul dintre cei mai importanți producători români de alimente și superalimente, dar și un jucător important în domeniul distribuției de produse naturiste pentru un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

 

  • Gama de superalimente și ceaiuri bio Niavis este produsă în unitatea de producție proprie și cuprinde alimente certificate ecologic, pulberi, fructe uscate, semințe, cereale și ulei de cocos fairtrade.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top