Now Reading
Restart în frumusețe

Restart în frumusețe

restart-în-frumusețe

Alături de mine dintotdeauna, chiar dacă uneori mai uit să-i fiu recunoscătoare. Am împărtășit împreună toate experiențele vieții mele, am crescut amândoi, am stat la plajă (an de an, chiar dacă nu l-am tratat întotdeauna cum se cuvine, nu s-a supărat și nu a încetat să mă poarte cu el în continuare). Pentru că ador dușurile fierbinți, l-am neglijat lăsându-l uscat, însă el a continuat să meargă mai departe ca parte din mine. Ba mai mult, mi-a susținut cu putere și dăruire sarcinile, iar după ele chiar că a ieșit puțin șifonat. Atunci am încercat să îl apreciez mai mult, să îi ofer puțină hidratare, să îl alint cu uleiuri presate la rece, dar..când să îi ofer și un strop de masaj (așa cum îi promisesem în șoaptă într-o dimineață când mă priveam în oglindă), aud din camera cealaltă niște plânsete de bebeluș ce-mi căuta căldura. Eh, dragul meu corp, căci sigur ai ghicit că despre el era vorba, mai poți aștepta. Și a așteptat, și a așteptat…pentru că întotdeauna se găsea câte o chemare dintr-o cameră sau alta.

Și da, știam și eu, la fel ca majoritatea mămicilor că persoana mea trebuie să fie pe primul plan, că e important să fiu eu bine ca să pot avea grijă de familie, că eu sunt prioritatea numărul unu, blabla blabla. Știam, dar consideram că, având doi copii sub 3 ani, odată ce îmi satisfăceam nevoile primare (în special cea de hrană, că cea de somn, între noi fie vorba, nu era nici pe departe satisfăcută), era suficient. Și a fost suficient, dar doar o vreme. Pentru că oboseala s-a acumulat, frustrările și ele, multe părți din mine, ignorate perioade luuungi de timp, au început să își ceară drepturile. Spatele părea a fi cel mai revoltat, îmi amintea asta la cea mai mică mișcare, dar nici cearcănele nu se lăsau mai prejos.

Soțul, victimă sigură. Că doar nu era să îmi vărs toate apăsările pe doi omuleți mici și adorabili. Dar noroc că e isteț și m-a ajutat să fac un pas despre care tot ziceam că nu am timp. Și am făcut-o, că doar era card cadou, gift card – cum se mai zice, și asta însemna că deja cheltuise banii. Și cum e păcat de bani în primul rând (recunosc că ăsta a fost al doilea gând, primul a fost de drag că s-a gândit la mine), m-am dus. Știi unde? La cea mai mișto și elegantă clinică din București: Clinica Eliade. M-am dus atunci, m-am dus acum câteva zile, m-aș duce și-acum și mâine iar. Știi cum îți șterge cu buretele toate conflictele apărute la birou un tratament facial pe pat încălzit la ei? Un masaj facial de te simți din nou cu tenul ca în studenție? O saună cu ozon care ajută la detoxifiere, te relaxează, îți oxigenează țesuturile și, bonus, poți să îți faci ordine prin gânduri în timpul acela? Dacă nu știi, te rog încearcă și mulțumește-mi după (eventual tot cu un gift card Eliade – de ce sumă vrei tu, că au mai multe variante).

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Cam orice conținea masaj. Dar trebuie să recunosc că tratamentele faciale făcute la Clinica Eliade au făcut minuni pentru mine. Acum am tenul curat și luminos, suplu și sănătos, arată mai tânăr și mai strălucitor, în ciuda faptului că acasă nu îi acord tocmai îngrijirea cuvenită. La ultima vizită mi-am făcut un microneedling, procedură de sezon rece care îți ajută pielea să formeze noi straturi de colagen și elastină. Oricum, personalul Eliade este foarte bine pregătit, cu o purtare exemplară, gata să îți prezinte cu răbdare ce ar fi cel mai potrivit pentru tine.

Pentru că nu am timp de mers la sală (bine, nici când aveam timp nu m-am ținut de sport, mă accept așa cum sunt și mă folosesc de tehnica de ultimă generație care chiar dă rezultate), ador programul ActiveShape. Este un echipament anticelulitic, cu acțiune localizată care îți oferă fermitate și diminuează straturile de grăsime. Sunt de fapt 3 aparate cuprinse în echipamentul acesta (fiindcă are în componență role, vacuum și radiofrecvență), fiecare cu rolul lui distinct în a te ajuta. Non-invaziv și magic. Pe lângă faptul că mă face să arăt mai bine, mă energizează și îmi dă încredere în acțiunile mele zilnice. Nu sunt doar mamă, sunt și antreprenoare (îmi place mai mult cum sună așa, la feminin), iar clienții mei se bucură acum de un Eu mult mai sigur, mai încrezător, mai energic și mai hotărât ca niciodată. Nu îmi mai atârnă pielea/grăsimea pe la brațe, picioarele mele sunt mult mai ferme, pielea de pe burtă, încrețită în urma sarcinilor, arată acum muuult mai bine. Tot corpul mi s-a schimbat în bine. Ședință cu ședință. Mă bucur că am început să îl respect din nou. Am încercat puține proceduri din paleta variată a clinicii, foarte mulțumită de fiecare în parte, dar abia aștept să descopăr altele și altele, bucurându-mă de beneficiile aduse. Orice fărâmă de bine care vine spre tine contează. Accept-o și dezvoltă-te. Crești. Așa o să crească frumos și cei din jurul tău.

Personalul de încredere, clinica de o eleganță aparte, igiena impecabilă (am observat că folosesc și lămpi UV pentru a steriliza aerul și suprafețele), respectarea programărilor, dedicarea și grija cu care ești tratat, toate acestea o să îți ofere o experiență de neuitat, în care frumusețea se împletește bine cu sănătatea, spre bunăstarea ta. Ai grijă de tine, meriți!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top