Now Reading
Vedete la lansarea noilor suplimente alimentare Ivatherm

Vedete la lansarea noilor suplimente alimentare Ivatherm

Revista Psychologies

Ivatherm a lansat noile suplimente alimentare Collagen Elastin și Pycnogenol Vitamin C într-un cadru sofisticat, la Maison des Arts, în București. Evenimentul a adunat un număr mare de invitați, vedete, influenceri și doctori dermatologi.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Amalia Enache, Olimpia Melinte, Dr. Alexandra Mircea, Camelia Șucu, Roxana Voloseniuc, Alina Tanasă, Ligia Munteanu, Carmen Brumă, Carmen Negoiță, Ruxandra Luca, Oana Zamfir, Giulia Nahmany și mulți alți invitați interesați de îngrijirea pielii și de un stil de viață sănătos.

Preocupată de sănătatea și frumusețea pielii, de longevitate și de funcționarea optimă a corpului, dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoare și CEO Ivatherm, a dezvăluit beneficiile celor două suplimente alimentare, Collagen Elastin și Pycnogenol Vitamin C.

Collagen Elastin: pentru o piele fermă și elastică

Suplimentul alimentar Collagen Elastin conține o combinație unică de colagen și elastină de origine marină, cu masă moleculară mică, ce reduce vizibil ridurile în doar 28 de zile. Ivatherm a creat în gama IvaRG primul supliment alimentar cu această combinație unică, adăugând L-lizină, un aminoacid esențial, Vitamina C naturală din Acerola și zinc. Beneficiile suplimentului derivă din formula sa unică de ingrediente obținute din surse protejate, sigure și sustenabile.

Pycnogenol Vitamin C: reduce petele hiperpigmentare și îmbunătățește luminozitatea pielii

Pycnogenol Vitamin C este destinat diminuării petelor pigmentare și îmbunătățirii luminozității feței. Suplimentul alimentar conține un cocktail de antioxidanți foarte puternici, bogați în flavonoide: Pycnogenol sau Extract de scoarță de pin maritim, Extract de sâmburi de struguri, Extract de rodie, Vitamina E și Vitamina C. Acest complex unic de antioxidanți oferă absorbție rapidă, eficiență dovedită clinic și rezultate vizibile.

Campania globală Ivatherm: o producție spectaculoasă

Pe parcursul evenimentului, pe ecranul uriaș de 4 metri, a rulat campania globală dedicată suplimentelor alimentare, filmată de brand în Los Angeles. Producția spectaculoasă a fost realizată de echipa Ivatherm în colaborare cu o echipă internațională, recunoscută pentru proiectele sale creative cu branduri renumite din America. Echipa campaniei a fost formată din:

  • DP/Photography: Eric Soboleski

  • Photographer and Talent: Gabriela Oltean

  • Stylist: Jaclyn Eve

  • Make Up Artist: Sam Cota

  • Models: Henny Jang, Laken Romine, Gabriela Oltean

  • Art Director: Georgiana Surdu

  • Producer: Raluca Hagiu

Imaginile video de calitate înaltă, locația ședinței foto și prezența modelelor internaționale subliniaîncă o dată poziționarea globală, în plină expasiune, a brandului prezent în 15 țări.

Evenimentul de lansare a suplimentelor alimentare reiterează angajamentul Ivatherm de a oferi soluții inovative, sigure și eficiente pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Foto: Vlad Chirea, Bogdan Mocanu, Fotograful Tău

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top