Now Reading
Sandwich fresh pentru picnic

Sandwich fresh pentru picnic

Revista Psychologies
sandwich-fresh-pentru-picnic-by-jidvei

Ce poate fi mai plăcut într-o zi caldă de vară decât un pahar cu vin Roze bine răcit și savurat alături de preparate delicioase, dar foarte ușor de făcut? Poate un picnic chic! Alina Dragne, food blogger, și Costi Drăgan, somelier Jidvei, vă arată cum vă puteți bucura împreună cu cei dragi de Vin și Gust în mijlocul naturii.

PENTRU 4 PORŢII

Timp de preparare: 30 minute

INGREDIENTE

  • sos pesto
  • ceapă murată rapid (1-2 cepe galbene, oţet, zahăr, sare şi piper)
  • pâine felii
  • 1 avocado, felii
  • mozzarella proaspătă, felii
  • castravete, felii
  • frunze verzi

PREPARARE

1. Pentru ceapa murată rapid, o tocăm julienne şi o punem într-un borcan împreună cu o linguriţă de zahăr, sare, piper, oţet şi o acoperim cu apă. Închidem borcanul cu un capac şi agităm. O lăsăm la murat 2 ore (dar puteţi să gustaţi şi după 10 minute, e delicioasă).

2. Întindem pesto pe ambele felii de pâine. Punem pe o felie: avocado, mozzarella, castravete, ceapa murată şi frunzele verzi (acum am folosit valeriană, dar se poate adăuga baby spanac, salată sau un mix preferat). Presăm totul cu a doua felie de pâine şi înfășurăm sandwich-ul pentru picnic în hârtie de copt.

3. Un platou cu brânzeturi, nuci, fructe uscate, struguri și fructe de pădure poate completa foarte bine meniul unui picnic special.

Pentru o vară en roze alegem Mysterium Cs+Pn+Sy, un cupaj din soiuri nobile care împletește cu delicatețe arome de fragi, căpșuni, cireșe roșii și zmeură. Ușor picant, limpede și îmbietor, Mysterium Roze redă prospețimea vioaie a zilelor însorite învăluite într-o adiere de trandafiri roz.

Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le desluși tainele. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, iar povestea vinurilor Mysterium se desfășoară într-un labirint de arome și note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasă ușor descifrate. Tot acest labirint de arome intrigă iubitorii de vin și îi îndeamnă să își folosească simțurile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare.

Conţinut realizat în parteneriat cu Jidvei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top