Now Reading
#BeHealthyKids, activități de Ziua Copilului cu World Class

#BeHealthyKids, activități de Ziua Copilului cu World Class

Revista Psychologies

De Ziua Internațională a Copilului, World Class promovează un stil de viață sănătos pentru copii, prin evenimente educative și distractive, sub inițiativa #BeHealthyKids.

World Class promovează un stil de viață sănătos pentru copii

De Ziua Internațională a Copilului, World Class extinde acțiunile de promovare a unui stil de viață sănătos și activ în rândul copiilor din întreaga țară. La evenimentele dedicate celor mici, organizate de World Class în cluburi, la piscine și în aer liber, această zi nu va fi doar despre distracție și jocuri, ci și despre educație. Este un îndemn adresat familiilor de a insufla copiilor valorile unui stil de viață activ și sănătos.

 Inițiativa #BeHealthyKids

„În centrul misiunii World Class se află inițiativa #BeHealthyKids, care promovează importanța exercițiilor fizice și mișcării de la o vârstă fragedă. Dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase în copilărie este crucială pentru prevenirea numeroaselor probleme de sănătate mai târziu în viață, precum obezitatea, bolile cardiovasculare și diabetul,” a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Prin implicarea copiilor în activități distractive și pline de mișcare, World Class își propune să pună bazele unei vieți sănătoase și să contribuie semnificativ la prevenția bolilor cronice pe termen lung.

 Evenimente atractive de 1 iunie

Pe 1 iunie, cluburile World Class din București și din întreaga Românie își vor deschide porțile pentru numeroase evenimente atractive dedicate copiilor. Acestea includ #AquaFunGames cu demonstrații, competiții de înot și jocuri acvatice, precum și cursuri demonstrative de Karate și Aikido accesibile pentru întreaga comunitate.

Activități variate și surprize

Copiii vor putea participa la exerciții fizice și jocuri distractive la piscine, se vor bucura de gustări sănătoase și premii surpriză. Toate activitățile organizate pe 1 iunie în rețeaua de cluburi și piscine World Class, cu echipele de instructori și antrenori specializați, sunt gratuite. World Class se angajează să facă aceste evenimente accesibile pentru cât mai mulți copii, toate costurile acțiunilor fiind suportate integral de rețeaua de health & fitness.

Participare la 1uniFEST

De Ziua Copilului, World Class va participa, de asemenea, la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, desfășurat în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București. Acest festival vibrant sărbătorește bucuria copilăriei, creativitatea și sănătatea, împărtășind aceleași valori pe care World Class le promovează prin Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare.

Activități pentru întreaga familie

Echipa de experți în health & fitness World Class va fi prezentă la 1uniFEST cu activități pentru întreaga familie, inclusiv provocări distractive, roata premiilor #BeHealthy și numeroase surprize pentru toți copiii.

Programul complet al zilei de 1 iunie

Programul complet al zilei de 1 iunie poate fi găsit aici: https://www.worldclass.ro/behealthy-kids-fun-games-1-iunie-2024/.

Despre World Class România

World Class România este liderul de piață în industria românească a sănătății, fitnessului și wellness-ului, având un total de 47 de cluburi de sănătate și fitness și 25 de piscine în întreaga țară, servind peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung al LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept de club premium de fitness și stil de viață, numit W, unde membrii pot să se antreneze și să se relaxeze într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții care deține companii în România în sectoarele agribusiness, distribuție de mașini și echipamente agricole, dezvoltare și investiții imobiliare și industria sănătății și fitnessului. Vectr Holdings este proprietarul World Class România, liderul pieței în industria românească a sănătății și fitnessului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top