Now Reading
„Complotul Bonelor”, în prezența echipei, la Happy Cinema!

„Complotul Bonelor”, în prezența echipei, la Happy Cinema!

Revista Psychologies

Happy Cinema Bacău vă invită joi, 8 februarie,  la o proiecție specială a filmului „Complotul Bonelor”, eveniment ce va începe la ora 19:30 și va include prezența echipei de producție. Această oportunitate oferă publicului șansa de a interacționa cu membrii echipei și de a descoperi detalii interesante din spatele scenei. Printre invitații speciali se numără Iura Luncașu, Anamaria Prodan, Adrian Pescariu, Andreea Onea, Bogdan Mărginean, Ioana Petric, Marius Grosu, Beatriz Kondev, și Mădălina Dobre! 

„Complotul Bonelor”, regizat și scris de Iura Luncașu, va fi distribuit în cinematografele din întreaga țară începând cu 9 februarie, de către Vertical Entertainment. Acest film de comedie aduce pe marele ecran nume consacrate și apreciate de public, precum Anamaria Prodan și Cristi Iacob, alături de alți actori talentați.

 

  • Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimal însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!
  • Alături de protagoniștii Anamaria Prodan, în rolul Valentinei și Cristi Iacob, în rolul lui Virgil, pe marile ecrane joacă actorii Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, Beatriz Kondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Anna Moldovan, Eliza Furca, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și Ian Ilieș.
  • Echipa de producție a filmului Complotul Bonelor este formată din Răzvan Crișan și Iura Luncașu. Ca producători executivi, sunt Ana Crișan și Bogdan Mărginean, iar în rolul coordonatorului producției este Sergiu Imre. Imaginea este semnată de Lorand Marton, montajul fiind realizat de Alex Rotea. Directorul de sunet Răzvan Crișan asigură și muzica, iar sunetul este realizat de Ionuț Geadău. Alina Botea este scenograf, iar costumele sunt create de Diana Flore împreună cu Alina Botea, în timp ce machiajul a fost realizat de Angela Kis și hairstyling-ul de Ioana Teanc.

 

Complotul Bonelor va fi disponibil începând cu 9 februarie în toate cinematografele din rețeaua Happy Cinema. Biletele pentru proiecțiile speciale în prezența echipei se pot achiziționa de aici.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top