Now Reading
Conferința Internațională „Experiențele Vindecării”

Conferința Internațională „Experiențele Vindecării”

Revista Psychologies

Lilium Life Institute organizează, în parteneriat cu editura Didactica Publishing House și cu Fundația „Inima pentru Inima”, în data de 8 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, prima ediție a Conferinței internaționale „Experiențele Vindecării” la Opera Națională din București. Evenimentul se adresează publicului larg, nefiind unul rezervat exclusiv specialiștilor, dar cu subiecte de interes actual explicate într-un limbaj accesibil oricui.

Tematica abordată se va centra pe domeniile neuroștiințelor, imunologiei, longevității, soluțiilor de avangardă în prevenția și tratamentul maladiilor neurodegenerative, autismului, bolilor autoimune și cancerului.

Rezultatele cercetărilor ce vor fi comunicate în domeniul neuroștiințelor pornesc de la conștiința și impactul emoțiilor pozitive, al mediului și stilului de viață asupra creierului până la soluții validate în cazuri de autism și afecțiuni degenerative, precum Alzheimer sau Parkinson.

Imunitatea, ca proces continuu ce oferă protecție, vindecare și refacere a organismului împotriva majorității maladiilor, va fi tema unei prezentări ce anunță rezultate practice deosebit de încurajatoare pentru refacerea și consolidarea funcțiilor acestui sistem incredibil de complex.

Paradigma longevității, exprimată ca speranță de viață trăită în sănătate, energie și vitalitate, va fi abordată prin prisma metodelor de identificare a cauzelor ce oferă predictibilitate și aduc din invizibil în vizibil disfuncțiile ce pot fi acum abordate țintit, cu soluții inovatoare, de ultimă generație.

Măsurarea lungimii telomerilor, importanța acestora pentru longevitate, dar și tratamentele unice, inițiate, studiate si validate, vor fi prezentate în premieră în România de către un mare expert în domeniu din Japonia.

Programul conferinței:
09:30 – 10:00 primirea invitaților;
10:00 – 12:15 prima parte a conferinței;
12:15 – 12:30 sesiune de întrebări-răspunsuri;
12:30 – 13:30 pauză de prânz;
13:30 – 16:00 a doua parte a conferinței;
16:00 – 16:30 sesiune de întrebări-răspunsuri;
17:00 – 19:00 sesiune „meet & greet” și lansare de carte urmată de cocktail.

Agenda conferinței deține următoarele prezentări și teme de discuții

„Rolul alimentației sănătoase, a apei și al emoțiilor în asigurarea sănătății și longevității creierului” – Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea;

„Apa ca mediu de transmitere cuantică a informației, atât în sănătate, cât și în boală” – Lector universitar Dr. Mihaela Gheorghiu, șef de lucrări la Disciplina de Fiziopatologie și Imunologie UMF „Carol Davila”, specialist în imagistică medicală;

„Terapiile de susținere a sistemului imunitar pentru activarea mecanismelor de auto-vindecare” – Prof. Dr. Toshio Inui, Japonia, imunolog de talie mondială;

„Aplicațiile fizicii cuantice în identificarea factorilor ce conduc la accelerarea îmbătrânirii” – Dr. Liana Barnoș, medic de medicină generală, fondatorul Lilium Life Institute;

„Experiența vindecării din perspectivă personală, calea spirituală a vindecării și cum o poate accesa oricine” – Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan;

„Cele 7 principii de bază pentru lupta împotriva cancerului si o viață trăită in sănătate.” – Dr. Antonio Jimenez, fondator al clinicilor Hope4Cancer din Mexic.

Conferențiarii, atât din România cât și din străinătate, sunt experți de talie mondială, adevărate nume de referință în domeniile lor de activitate:

Dr. Antonio Jimenez (SUA / Mexic) – Fondator si director medical al clinicilor Hope4Cancer din Mexic, o personalitate marcantă în oncologia integrativă, de peste două decenii ani își dedică viața și activitatea în gasirea celor mai noi soluții de tratament non-toxic pentru cancer. Cu o echipă de 25 de medici specializați și o experiență vastă de peste 30 de ani, acumulată din tratarea a peste 20.000 pacienți care au trecut pragul clinicilor lui, Dr. Jimenez propune o schimbare de paradigmă în abordarea acestui flagel mondial, cancerul. În cartea sa, “Speranță în tratarea cancerului“, care va fi lansată oficial cu această ocazie, el descrie soluții de tratament in cancer si oferă un ghid practic, fundamentat pe 7 principii de bază, pentru o sănătate deplină.

Acad. Prof. Univ. Dr. Alexandru Vladimir Ciurea – Membru de onoare al Academiei Române, secția Științe Medicale, profesor emerit de neurochirurgie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, vicepreședintele Comitetului de Neurochirurgie al Ministerului Sănătății din România.

Prof. Dr Toshio Inui (Japonia) – Director medical al Saisei Mirai Immunotherapy Clinic, un grup de 6 clinici în cele mai importante zone din Japonia și al altor 8 clinici internaționale în Australia, SUA și Europa. Dezvoltă colaborări cu 6 din cele mai prestigioase universități nipone, deține propriul institut de cercetare și procesare a celulelor unde dezvoltă solutții unice, inovatoare ce răspund provocărilor maladiilor moderne dar mai ales împotriva cancerului.

Lector Univ. Dr. Mihaela Gheorghiu – Șef de Lucrări la UMF „Carol Davila”, Catedra de Fiziopatologie și Imunologie. Este autoare a zeci de articole, publicate în reviste de specialitate interne și internaționale, precum și a 11 cărți, ultimele două fiind „Introducere în Medicina Vibrationala”, scrisă împreună cu Conf.univ. dr. Traian Trandafir, și „Viul de dincolo de materie – Revelații cuantice în Fiziopatologie”, o noutate absoluta în medicină, extinzând explicatiile Normalului si Bolii dincolo de ultimele cercetari de biologie celulară, către teoriile câmpurilor și fizica cuantică.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin-Dulcan – Filosof, scriitor și orator, șeful Catedrei de Neurologie a Spitalului Militar Central între 1992-2005 şi al Catedrei de Neurologie şi Neuropsihosomatică a Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti, 2005-2016, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti. Doctor în ştiinţe medicale (1976), membru a numeroase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale.
In cadrul evenimentului va susține pentru prima data o conferință depre experientța personală a vindecarii.

Dr. Liana Claudia Barnoș – Fondator al clinicii Lilium Life Institute si membru în consiliul de conducere a Societății Române de Acupunctură Medicală si Medicină Integrativă. Educația medicală clasică a ținut-o mult timp în expectativă. Scepticismele i-au fost însă demontate rând pe rând, când, începând să se informeze, a primit dovezi concrete, practice și științifice, că acest tip de medicină dă cu adevărat rezultate. După studii post-universitare şi acreditări în Germania, este convinsă că medicina integrativă, medicina funcțională, ca și medicina cuantică, energetică și informaţională, reprezintă ramuri ale medicinei viitorului.

Va așteptăm cu drag pe data de 8 Septembrie la Opera Națională Română din Bucuresti. Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro și pot fi accesate aici:
https://m.iabilet.ro/bilete-experientele-vindecarii-87976/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top