Now Reading
’Lumea de Roua”, album de muzica si poezie in memoria lui Adrian Pintea

’Lumea de Roua”, album de muzica si poezie in memoria lui Adrian Pintea

Revista Psychologies

Lumea de Roua

 

Marti 09.06.09, la clubul «The Silver Church» de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, va avea loc lansarea oficiala a dublului album de muzica si poezie „Lumea de roua”.

Anuntat initial pentru toamna anului 2006, proiectul s-a materializat abia acum, cu inregistrarile de atunci. ”Albumul contine scrisori ale lui Mircea Rusu pentru o prietena de-a sa, dar si inregistrari in colaborare cu actorii Maia Morgenstern si Adrian Pintea. Daca Maia doar recita, Adrian Pintea si canta o melodie care ii apartine. Materialul va fi promovat in curand, inedit fiind faptul ca spectacolele vor avea loc in teatre, atat in Bucuresti, cat si prin tara”, scria InfoNews in august 2006.

Cunoscut, deja, locuitorilor Mediasului, unde a fost prezentat anul acesta, pe 8 martie, dublul album “Lumea de roua” va fi lansat in Bucuresti.

Lansarea va debuta cu o conferinta de presa la ora 19.00, la care vor participa Mircea Rusu, Maia Morgenstern, Ion Caramitru, Lavinia Pintea, Iuliana Tudor si alti invitati si va continua la ora 21.00 cu un concert extraordinar Mircea Rusu Band impreuna cu Maia Morgenstern si Ion Caramitru.

Concertul reprezinta un omagiu adus regretatului actor, poet si cantautor Adrian Pintea, de la moartea caruia se implinesc doi ani.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top