Now Reading
Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

Revista Psychologies

 

  Un nou sezon „Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la ora 20:00, la Kanal D, aducând noutăți și surprize interesante pentru telespectatori. După succesul înregistrat de sezoanele anterioare, emisiunea revine cu o abordare fresh de conținut, ce va purta telespectatorii într-o călătorie prin spații culturale și geografice din întreaga lume, în nota de umor inconfundabilă a show-ului.

 Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi carismatici prezentatori ai emisiunii, vor oferi astfel o experiență unică telespectatorilor, prin intermediul acestui concept original.

Odată cu acest nou sezon al emisiunii, fiecare ediție Roata Norocului va fi o călătorie fascinantă prin lume, punând în lumină tradițiile, locurile și cultura unei țări. Suntem entuziasmați să aducem o nouă perspectivă asupra jocului, să îmbinăm distracția, câștigurile uriașe, cu mai multe informații interesante din tot felul de spații ale lumii în care trăim, pentru că telespectatorii vor călători virtual cu noi, descoperind bogăția și diversitatea fiecărei țări, chiar din confortul casei lor. Distractia, norocul, muzica, chiar si pedepsele ajung acum prin mai multe tari, fiţi cu ochii pe noi  şi…. pregatiti-va bagajele!”, a spus Bursucu.   

Întregul conținut al edițiilor va puncta informații de interes pentru publicul larg, precum tradițiile, limba, muzica, specificul culinar, personalitățile fiecărei țări prin care vom “călători”, alături de cei doi îndrăgiți prezentatori și invitații lor. Exuberantă și plină de energie, Ana-Maria Barnoschi va aduce un plus de farmec prin ținutele purtate la “Roata Norocului”, în fiecare ediție adaptându-se la elemente specifice ale zonei vizitate prin intermediul emisiunii.

„Sunt nerăbdătoare să începem noul sezon al emisiunii  <Roata Norocului> Acest concept de călătorie prin lume, prin cele mai interesante destinații, mă entuziasmează și sunt sigură că va fi o experientă minunată și pentru cei din fața micului ecran. Ce pot să vă dezvălui  este că ținutele pe care le voi purta sunt legate de ceva  specific fiecărei țări în parte, unele cu adevărat spectaculoase. Fiți cu ochii pe noi și pregătiți-va de călătorie!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

  Cu peste 300 de ediții difuzate în sezoanele anterioare, emisiunea a devenit un adevărat fenomen în România, câștigând un public eterogen în fața micului ecran și inimile milioanelor de oameni.  Componenta social a show-ului rămâne la fel de puternică, vedetele invitate jucând în continuare pentru persoane aflate în dificultate.

Pe celebra roată a câștigurilor uriașe, care oferă norocoșilor atât electronice, obiecte de uz canic, piese de mobilier, aparate electrice, bani, cât și marele premiu, un autoturism, va exista și o “felie” specială în fiecare ediție. Această “felie” aduce în economia show-ului momente artistice în care se va cânta, dansa sau mima ceva specific țării în care vom “călători”.

Noul sezon „Roata Norocului” promite să aducă surprize și momente de neuitat pentru telespectatori, iar pasiunea și entuziasmul prezentatorilor vor face ca fiecare ediție să fie o experiență cu adevărat captivantă. Nu pierdeți începutul noului sezon “Roata Norocului”, duminică, 8 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top