Now Reading
Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului

Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului

Revista Psychologies
ziua-copilului-la-muzeul-fotbalului

„Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului” este proiectul pe care echipa Muzeului Fotbalului îl dedică celor mai mici suporteri de 1 iunie. Fiecare adult beneficiază de acces gratuit pentru 3 copii cu vârsta sub 14 ani în aventura de a descoperi „comorile” Muzeului din Gabroveni 24, Centrul Vechi, acolo unde îi așteaptă super distracție, jocuri și cadourile ideale din Fan Shop-ul Muzeului!

Dar, pentru că suntem mai mult decât un Muzeu, nu ne oprim aici! Echipa Muzeului Fotbalului va fi prezentă de 1 iunie și la Palatul Parlamentului! În cadrul programului „Porți deschise pentru copii”, vom veni însoțiți de foști fotbaliști cunoscuți pentru a descoperi copiilor magia fotbalului.

Cum se pot distra copiii, gratuit, de la 10:00 la 17:00, în proiectul nostru:

  • Joacă fotbal pe teren redus cu echipa Muzeului Fotbalului, în care vor regăsi jucători-surpriză din fotbalul românesc!
  • Explorează fotbalul dincolo de teren, cu zâmbetul pe buze: joacă fussball (fotbal de masă), subsoccer și FIFA 23 pe consolă!
  • Descoperă colecția specială cu tricouri rare ale echipei naționale de fotbal a României, purtate de fotbaliști din generații diferite și de la meciuri de poveste!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top