Now Reading
Angelina Jolie, the most ”Wanted”, acum pe DVD

Angelina Jolie, the most ”Wanted”, acum pe DVD

Revista Psychologies

Angelina Jolie, Wanted

Wanted. Cu sau fara recompensa, oricum, oriunde ÅŸi oricand, Angelina Jolie atrage priviri si suceste minti. Iar in “Wanted”, cel mai recent film al sau, este mai dura si mai sexy decat Lara Croft si Mrs. Smith la un loc, impartind distributia de “asasini profesionisti” cu Morgan Freeman si James McAvoy. Un film de actiune Universal Studios, acum disponibil pe DVD.

Wesley (James McAvoy) isi traieste atacurile de panica intre un job anost si stresant pe care-l uraste si o iubita care se daruieste cu pasiune altuia. O viata banala, care nu promite nimic extraordinar. Pana intr-o zi, cand e abordat intr-un supermarket de Fox (Angelina Jolie), o tanara nu doar atragatoare, ci si foarte abila in manuirea armelor, care il anunta ca tatal sau, pe care Wesley il stia mort de mult, tocmai fusese ucis intr-o misiune speciala. Inainte sa-si dea seama ce se intampla, Wesley se trezeste urmarit mai ceva ca proprietarul unei mine de diamante de asasinul tatalui sau, intr-o cursa pe viata si pe moarte alaturi de Fox.

Convins ca este confundat cu altcineva, ajunge intr-o organizatie secreta de asasini profesionisti, din care facuse parte si tatal sau. Sloan (Morgan Freeman), liderul organizatiei, il convinge sa li se alature pentru a duce mai departe misiunea tatalui sau: “Omoara un om, salveaza o mie”.

Luni la rand, Fox & Co. il antreneaza pe Wesley prin metode care mai de care mai dure pentru a-l transforma in cel mai bun asasin al organizatiei. Si ar si reusi daca insasi ratiunea de a fi a organizatiei n-ar fi compromisa de modalitatea cel putin bizara in care isi alege victimele. Un adevar negru, tainuit vreme de secole, iese, in sfarsit, la iveala, iar Wesley se confrunta cu cea mai dificila misiune dintre toate: sa ramana in viata.

Cocktailul Bekmambetov:
actiune si SF, sex-appeal a la Jolie si carisma lui Freeman

Morgan Freeman, Lonnie Rashid Lynn, Common, Wanted

Angelina Jolie, James McAvoy, Wanted

Vizionarul Timur Bekmambetov, care a mai regizat “Rondul de zi” si “Rondul de noapte”, exceleaza din nou in efecte speciale si duce actiunea suprarealista la un nou nivel, ba chiar sfideaza legile fizicii. Caii-putere se dezlantuie in curse infernale, cascadoriile ne tin cu sufletul la gura si, de parca nu era si asa suficienta tensiune, Angelina isi etaleaza provocator spatele in ipostaze cuminti, dar pline de subinteles.

Ne mai tin pe jar si carisma lui Morgan Freeman, un fel de Lucifer odios si deopotriva captivant in rolul asasinului-lider, precum si numeroasele incercari la care e supus Wesley pana sa fie declarat un ucigas “capabil”. Iar dupa ce suspansul a atins deja apogeul, asistam la un final… total imprevizibil.

Angelina Jolie, Wanted
 Filmul este disponibil acum pe DVD in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele. Bonusuri: Prezentarea decorurilor, “Profiluri de asasin”, inceput alternativ, distributie si personaje, “Cascadorii: Trenul in forma de L”, “Efecte speciale: Arta imposibilului”, “Efecte vizuale cutremuratoare: De la imaginatie la executie”, “Originile Wanted: Benzile desenate prind viata”, “Prin ochii si viziunea regizorului Timur Bekmambetov”, benzi animate Wanted, realizarea productiei “Wanted: Jocul”, scene amuzante etc. Distribuit de Prooptiki Romania.

 

Prooptiki Romania, filiala a grupului media elen Audiovisual, este liderul pietei home- entertainment din Romania, detinand licenta de distributie pe DVD pentru productiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios precum si pentru produsele video Jetix, BBC si o gama larga de filme independente. Incepand din iunie 2007, Prooptiki distribuie in Romania si productii in format Blu-Ray. De asemenea, Prooptiki detine licenta de distributie in cinematografe a productiilor Walt Disney si a unei serii de filme independente. www.prooptiki.ro.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top