Now Reading
Future Shorts – Cel mai mare festival de scurt metraje din lume, vine acum si in Romania

Future Shorts – Cel mai mare festival de scurt metraje din lume, vine acum si in Romania

Revista Psychologies

Festivalul Future Shorts, scurt metraje
Festivalul Future Shorts debuteaza in Bucuresti, pe 10 octombrie, incepand cu ora 20.30, la Galeriile Artexpo ale Muzeului de Arta Contemporana (Teatrul National Bucuresti, etajul 3), cu un eveniment unic ce combina cinematografia, muzica si efectele vizuale speciale.

La eveniment for fi prezenti invitati de marca, precum Ada Solomon, Tudor Giurgiu si multi altii. Acestia vor impartasi publicului din experienta personala si le vor vorbi tinerilor despre cum au inceput sa lucreze in industria filmului si cum s-au consacrat, oferindu-le astfel artistilor aflati la inceput de drum sfaturi si idei importante.
 
In cadrul evenimentului vor mixa DJ Tayo, unul din cei mai buni si in voga artisti din Londra, si DJ-ul roman Silent Strike, care a pregatit o sesiune live de „rescoring”, reproducere originala a coloanei sonore a unor filme celebre.

Future Shorts este un proiect extrem de dinamic si neconventional ce se deruleaza in 30 de tari din intreaga lume. El se adreseaza atat amatorilor de film cat si profesionistilor din industria cinematografica, pe care ii promoveaza la nivel international. Festivalul a debutat in Marea Britanie in 2003 si desfasoara concomitent evenimente in peste 30 de tari din toata lumea.

Pe parcursul acestui an, dar si anul viitor, Future Shorts Romania va continua cu alte evenimente originale in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi. Fiecare eveniment este conceput astfel incat sa prezinte scurt metraje in cele mai neconventionale locuri, vizionarea fiind intotdeauna urmata de o noapte intreaga de distractie si muzica buna..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top