Now Reading
Jean Michel Jarre: Concert All-In-One-Show la Bucuresti

Jean Michel Jarre: Concert All-In-One-Show la Bucuresti

Revista Psychologies
Jean Michel Jarre Jean Michel Jarre Jean Michel Jarre

Dupa show sold out sustinut la Bucuresti in 2008 (cand biletele s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment), Jean Michel Jarre revine in Romania in cadrul primului sau turneu mondial in care audienta poate lua direct parte la universul sau singular, poate sa se afunde cu totul in lumea sa cu muzica si viziuni eterne.

Acesta promite o noua productie extraordinara prin care poate sa impartaseasca publicului energia concertelor sale grandioase cu emotia celor din salile mici.

Spectacolul, organizat de Fundatia Phoenix, va avea loc pe 3 Iunie 2010 la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00.

Jean Michel Jarre: All-In-One-Show la Bucuresti

 

Pentru a impartasi aceasta experienta incredibila, Jarre a decis sa introduca conceptul de „all-in-one-show”, integrand tehnologia de ultima generatie in sunet, lumini si efecte speciale pentru un rezultat remarcabil.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultima ora, a designului spectaculos de lasere si a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre a imaginat un show ce concentreaza expresia semnaturii sale si a talentului extraordinar in a crea evenimente unice.

Asadar, el a conceput un spectacol de productie de inalta tehnologie, special conceputa pentru sali de concert , unde publicul va putea asculta piese selectate de pe cele mai bine vandute albume ale artistului.

Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice si un artist inovator care a incantat si emotionat milioane de oameni , doborand mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant. Muzica sa electronica si reprezentatiile unice au calatorit in toata lumea si si-au lasat amprenta in puncte importante ca: Paris, Moscova, Beijing , Londra, Piramidele Egiptului etc.

Biletele se vor pune in vanzare in reteaua Eventim la sfarsitul lunii februarie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top