Now Reading
Corul MADRIGAL a transformat Sala Kolarac într-o catedrală din epoca Renașterii!

Corul MADRIGAL a transformat Sala Kolarac într-o catedrală din epoca Renașterii!

Revista Psychologies
corul-madrigal-a-transformat-sala-kolarac-într-o-catedrală-din-epoca-renașterii

Miercuri, 2 noiembrie, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” dirijat de Anna Ungreanu a susținut Spectacolul Extraordinar „Muzica Renașterii Europene” în Marea Sală de Concerte Kolarac din Belgrad, în cadrul BEMUS – Belgrade Music Festival – Ediția 54, cel mai important festival de muzică clasică din Serbia.

Evenimentul s-a bucurat de un mare succes, cu minute în șir de aplauze la sfârșit și mesaje emoționante din partea publicului.

Ziarele din Belgrad au titrat:

BEMUS: Corul de cameră MADRIGAL a transformat Kolaracul într-o catedrală din epoca Renașterii!

Corul de cameră de renume mondial din România MADRIGAL – MARIN CONSTANTIN, cu dirijorul Ana Ungureanu, în a doua zi a BEMUS, pe 2 noiembrie 2022, a încântat publicul cu o experiență audio-vizuală deosebită la Kolarč Endowment, când, cu proiecții au transformat sala într-un spațiu extraordinar care amintește de catedralele din perioada Renașterii.

Acest cor, pe lângă performanța excepțională, se caracterizează prin costume autentice generoase și un aranjament stereofonic special pe scenă.” – REDPORTAL.RS

„Muzica Renașterii Europene” face parte din seria spectacolelor-concept pe care Corul Madrigal le-a dezvoltat în ultimii trei ani, alături de spectacolele de Crăciun și de Paște, „Ave Maria”, Gala aniversară Madrigal și „Shakespeare – Sunet și Cuvânt”.

Regia spectacolului „Muzica Renașterii Europene” a fost semnată de Emil Pantelimon, design-ul de lumini a fost coordonat de Alin Popa, iar video mapping-ul de Dorin Popovici.

Partener: Compania Națională Aeroporturi București

Parteneri media: AGERPRES, Agenția de cArte, Bookhub, Itsy Bitsy, Radio BUCUREȘTI, Radio France International România, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RADOR, Revista Psychologies, spotmedia.ro, Zile și Nopți

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top