Now Reading
Bijuteriile modulare – noul trend al acestei veri

Bijuteriile modulare – noul trend al acestei veri

Revista Psychologies
bijuteriile-modulare-noul-trend-al-acestei-veri

Carlette Jewellery este un brand de bijuterii care au un mecanism de închidere prin înșurubare patentat în Elveția. Această idee de afacere a pornit de la o româncă antreprenor, Lavinia Lazăr, care și-a dorit și a reușit să aducă un plus pe piața bijuteriilor prin această inovație.

Bijuteriile modulare au avantajul că pot fi adaptate în funcție de evenimentul sau locul unde mergem. De exemplu, dacă mergem la birou putem purta brățara La Belle și să adăugăm talismanul pe care simțim nevoia să-l purtăm în acea zi. Dacă seara avem o cină de afaceri sau mergem la un eveniment, schimbăm doar talismanele (adică acele carlette) și ținuta și atitudinea se vor potrivi evenimentului.

Carlette Jewellery a pregătit pentru tine peste 30 de piese (cercei, coliere și brățări) pe care poți să le combini așa cum dorești, datorită mecanismului unic de închidere prin înșurubare. Poți adăuga orice piesă Carlette cu ușurință și poți astfel să adaptezi accesoriile la starea ta de spirit sau la natura evenimentului la care participi.

Bijuteriile modulare au devenit un trend datorită avantajelor prezentate, atât din punct de vedere estetic, cât și al practicabilității. Ai un eveniment elegant în aer liber și nu știi cum să-ți accesorizezi ținuta? Cu Carlette Jewellery totul devine mult mai ușor. Doar adaugă Carlettele tale preferate și ești gata! Astfel ai mereu un accesoriu unic pregătit să adauge un plus de eleganță outfitului tău.

Bijuteriile modulare – ajutorul tău în orice moment al zilei

Fie că vorbim de o zi de muncă la birou sau de o petrecere în aer liber vara, bijuteriile de la Carlette Jewellery te pot ajuta să strălucești în orice moment.

Lavinia Lazăr, fondatoarea brandului Carlette Jewellery, ne spune ce idee stă în spatele întregului concept: „Carlette Jewellery a luat naștere din dorința de a ajuta femeile să creeze singure propriile bijuterii în funcție de eveniment. Și eu mă găseam în situația în care eram în criză de timp și nu știam ce accesoriu se potrivește mai bine cu ținuta mea. M-am gândit să aduc o schimbare în lumea bijuteriilor și să le las pe femei să fie propriile creatoare de bijuterii, astfel, fiecare piesă va căpăta un stil propiu și unicitate.”

Modul în care Lavinia vorbește despre bijuteriile Carlette poate reprezenta o motivație pentru orice tânără femeie antreprenor pentru a începe o afacere în acest domeniu: Bijuteriile au puterea de a transforma o ținută anostă într-una extravagantă care să fure privirile tuturor. Vara se poartă culorile tari și îndrăznețe, iar perechea de cercei Stunning Blue este perfectă pentru a scoate în evidență trăsăturile feței. Acești cercei cu piatră albastră vor reflecta frumusețea fiecărei femei. Sunt potriviți pentru o petrecere pe malul mării, întrucât albastrul marin te inspiră în această direcție, la cerul senin de vară și la libertatea ce ți-o oferă marea”, a adăugat Lavinia.

Carlette RAW - by CrinaPopescu-190
Foto credit: Crina Popescu

Creează-ți propriul stil cu bijuteriile Carlette Jewellery

Brandul Carlette Jewellery te îndeamnă să fii chiar tu creatoare și să realizezi seturi unice de bijuterii, care să se potrivească stilului tău personal. Lavinia Lazăr consideră că toate femeile ar trebui să fie lăsate să-și exprime propriul stil vestimentar și să nu se lase influențate de părerea celorlalți sau de ce este în trend sau nu. Multora dintre femei le e frică să experimenteze lucruri noi, însă cu încrederea necesară în sine și puțină îndrăzneală poți realiza lucruri de care poate nu credeai că ești în stare.

Carlette Jewellery vă propune trei colecții superbe de bijuterii – Carlette Every Day, Carlette Feminine si Carlette Glamour, prin care să vă exprimați creativitatea, feminitatea și versatilitatea. De ce să aloci o avere pe bijuterii când poți avea câteva piese de bază pe care să le combini așa cum îți dorești tu și să creezi ceva unic și frumos?

Bijuteriile sunt realizate din inox robust, un material rezistent la factorii alergenici, cu care femeile se confruntă zilnic (soluții de curățenie, creme sau parfumuri). Materialul din care sunt confecționate bijuteriile este placat cu aur sau rodiu printr-o tehnică specială de pulverizare în 6 straturi, prin care este garantată rezistența în timp a bijuteriilor la acțiuni mecanice, creme, parfumuri sau diverse reacții alergenice. Pur si simplu nu își schimbă culoarea și nu se deteriorează.

Bijuteriile modulare de la Carlette Jewellery sunt perfecte pentru orice doamnă sau domnișoară care vrea să se joace cu accesoriile și să creeze piese unice, pe care să le asorteze la orice ținută, indiferent de eveniment sau locație.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top