Now Reading
Ce croială de treninguri bărbătești să alegi – sfaturi practice

Ce croială de treninguri bărbătești să alegi – sfaturi practice

Revista Psychologies
ce-croială-de-treninguri-bărbătești-să-alegi-sfaturi-practice

Treningurile pentru bărbați pot părea universale și versatile. Este adevărat! Sunt grozave pentru toată lumea, indiferent de vârstă, stil de îmbrăcăminte și mărime. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le poți face pentru ca treningurile pentru bărbați să arate și mai bine pe tine. Cum să adaptezi treningul la nevoile și silueta ta? Vă invităm să citiți!

Pantaloni de trening pentru bărbați: tăiați mai presus de toate

Cu siguranță ați observat că în ultimii ani treningurile apar mult mai des pe străzi și în stilizările de zi cu zi. Acest lucru se datorează faptului că în prezent sunt mult mai dragi din punct de vedere vizual și sunt proiectați cu mai multă grijă decât acum câțiva ani. Nu mai sunt largi, ci lustruite și stilate. Cum să ajustezi croiala la silueta ta?

Pantalonii de trening pentru bărbați trebuie să aibă în primul rând mărimea potrivită: atât pantalonii prea mari cât și prea mici vor arăta inestetic. O altă problemă este croiala picioarelor. Dacă faci multă mișcare și ești mulțumit de silueta ta, alege treninguri subțiri pentru bărbați. Îți vor pune în valoare gambele, iar datorită manșetelor din partea de jos se vor potrivi bine. Le poți împerechea cu adidașii tăi preferați și cu un tricou alb simplu. Jacheta de motociclist pe umeri va face treningurile să arate grozav!

Nu ești complet mulțumit de silueta ta? Pariați pe treninguri largi. Din material de calitate superioară și cusute cu grijă, dar fără uzură în partea de jos și cu picioarele libere. Cu siguranță te vei simți bine în acest model dacă ai gambe masive, dar reține că această croială nu este la fel de elegantă ca la pantalonii de trening mulat.

Treninguri pentru bărbați groase sau subțiri?

Potrivirea la siluetă nu este totul: croiala trebuie, de asemenea, adaptată stilului tău de viață. Dacă ai de gând să porți treninguri bărbătești doar acasă sau la sala de sport, poți opta pentru treninguri bărbătești mai ușoare, subțiri. Pot fi mai montate pentru a nu restricționa mișcarea, iar materialul nu trebuie să fie gros.

Dacă, pe de altă parte, faci drumeții la munte și plănuiești să porți treninguri pentru bărbați și în timpul drumețiilor, alege un material mai gros și o croială mai lejeră. Este posibil să aveți nevoie de lenjerie termică sub pantaloni: pantalonii largi lasă loc pentru aceasta.

Treninguri și stil de viață pentru bărbați

Croiala și designul pantalonilor tăi ar trebui să se potrivească și stilului tău de viață. Daca vrei să porți treninguri bărbătești în situații lejere, alege un model gri simplu. Aceasta este o opțiune universală care nu este prea vizibilă și se potrivește bine cu orice. Poți purta chiar și treninguri pentru bărbați gri croite în loc de pantaloni de jogging: atâta timp cât vrei să arăți elegant, desigur.

Te îmbraci în principal pentru sport? Atunci poți să înnebunești! Modele cu petice, buzunare și chiar imprimeuri vă așteaptă în magazinul Ozonee: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Pantaloni_Pantaloni-de-trening-4804.html Cu siguranță sunt mai atrăgătoare decât treningurile gri pentru bărbați, dar nici nu sunt cele mai bune pentru o ieșire de seară. Treningurile pentru bărbați colorate și subțiri pot fi purtate cu succes la întâlniri cu prietenii sau la plimbare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top