Now Reading
Inovație cu beneficii pe piața reparațiilor de laptopuri

Inovație cu beneficii pe piața reparațiilor de laptopuri

Revista Psychologies
inovație-cu-beneficii-pe-piața-reparațiilor-de-laptopuri

Tot mai multe persoane preferă în materie de calculatoare, laptopurile. Motivele sunt destul de evidente. Laptopurile sunt mai fiabile, ușor de utilizat și în special, de transportat. Iar toate lucrurile pe care le poți face cu ajutorul unui calculator tradițional care necesită și o mulțime de accesorii pentru a funcționa corespunzător, pot fi desfășurate folosind un laptop care nu are nevoie de nimic extra.

Dar că orice lucru existent pe piață, laptopurile vin și cu câteva dezavantaje. Se poate spune că sunt relativ sensibile și că necesită o mentenanță mai sporită față de un calculator, iar atunci când se strică este foarte probabil să fie afectată nu doar o parte a acestuia, ci întregul sistem. Ca prin urmare, nu există gadget fără compromisuri.

Dar, când vine vorba de defecțiuni, la nivelul bateriei, al ecranului, ce ține de software sau dacă pur și simplu simți nevoia unui upgrade, iar posibilitatea de a investeșți în ultimele modele apărute pe piață și care sunt de altfel și foarte scumpe iese din calcul, te poate ajuta acest service laptop – OnLaptop Premium Service & Shop.

Cu ce vine nou OnLaptop pe piață?

În timp ce oricine caută astăzi să-și lărgească aria de activitate oferind mai multe servicii, din diferite arii de activitate, service-ul OnLaptop este dedicat după cum însăși îi spune și numele, reparațiilor și ajustărilor cu și despre laptopuri în mod exclusiv. Să fie un lucru bun și inedit? Bineînțeles! Asta dovedește pe lângă cei peste 10 ani de experiență și peste 10.000 laptopuri deja revizuite și soluționate, că avem de-a face cu adevărați experți care se dedică analizei pieței și știu exact ce ai tu nevoie. Practic, indiferent că ai un model mai vechi sau mai noi, la ei pot apela pentru reparații laptop fără a stă pe gânduri – nu vei fi refuzat, iar solicitarea ta va fi tratată cu maxim de profesionalism și seriozitate. În plus, nu te vei trezi în ipostază la care device-ul tău va fi văzut de persoane care nu știu cum să trateze o situație delicată, poate un display de laptop spart sau orice altă componentă și cum să reacționeze. Au în stoc și foarte multe piese, dar și accesorii, astfel încât tu să ai parte de un laptop că nou. La service onlaptop, clientul este pe primul loc!

Care sunt beneficiile pe care le primești alegând să colaborezi cu service-ul OnLaptop?

Vei remarcă că, odată ce ai ales serviciile OnLaptop nu te vei mai întoarce niciodată la un alt service laptop pe care-l frecventai în trecut. Și lucrurile vor deveni chiar mai simple atunci când din orice motiv, funcționarea laptopului are de suferit. Desigur, ne gândim mai cu seamă la situația în care, în mod obișnuit ar fi trebuit să-ți achiziționezi un device nou, căci știm cât de scumpe pot fi unele reparații. Totuși, OnLaptop și-a propus să schimbe acest concept și vine în întâmpinarea nevoilor tale cu soluții fiabile la un preț avantajos. Așa că, achiziția unui nou laptop nu mai trebuie să fie în topul soluțiilor, când îl poți repara la un cost redus.

Mai apoi, cu adevărat cool și de-a dreptul surprinzător e că 99% din solicitări sunt soluționate chiar în aceeași zi. Având întreagă experiență necesară, dar și întreagă materie prima, OnLaptop răspunde rapid în intervențiile de reparație, ceea ce înseamnă că va fi gata chiar și în mai puțin de 24 ore. De exemplu, înlocuirea unui display se poate realiza în maxim 60 minute, iar tu nu mai trebuie să-ți pui pe pauză proiectele importante la care ai de lucrat. Timpul înseamnă bani!

Nici verificarea nu mai e o problemă, căci aceasta e gratuită. Ulterior procesului de diagnoză tu stabileșți dacă specialiștii trec la pasul următor sau dacă vrei să se oprească.

Atunci când nu poți ajunge personal în service, cu ajutorul serviciului Pick-Up&Return poți preda device-ul unui curier, urmând că acesta să se întoarcă la ține din service, că nou și cu problemele rezolvate. Produsele cu montaj în service beneficiază și de 60 zile de retur, în timp ce la alții nu vei întâlni această opțiune sau ai doar 14-30 zile.

Și totuși, chiar dacă pentru toate aceste beneficii vei achita un cost redus, mai ai încă un avantaj major – plata în rate. Foarte rar se întâmplă că laptopul tău să aibă o problema fix atunci când stai bine din punct de vedere financiar, ci dimpotrivă. Prin SEAP și plata în rate poți să nu mai amani inevitabilul și să găseșți soluții rapide, fără bătăi de cap, că să-i dai din nou „viață” laptopului tău.

Astfel, cu OnLaptop există o soluție pentru orice tip de problema întâmpini, chiar și pentru cele mai delicate la care intervenția unui expert este cu adevărat necesară. Poți alege să-ți comanzi piesele și accesoriile de care ai nevoie, dar și să soliciți consultanță, verificări periodice sau reparații.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top