Now Reading
“Stelele Moscovei pe Gheata” – Patinaj absolut, pentru a treia oara, in Romania

“Stelele Moscovei pe Gheata” – Patinaj absolut, pentru a treia oara, in Romania

Revista Psychologies

“Stelele Moscovei pe Gheata” vin, pentru a treia oara, in Romania! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta din Bucuresti, patinajul va fi arta absoluta!

 

32 de patinatori de exceptie, in frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova si Andrey Bukin vor transforma gheata in materie impalpabila, imbinand gratia si farmecul baletului cu acrobatii si figuri de patinaj complexe, costume extraordinare cu uluitoare coregrafii, dar mai ales cu o interpretare artistica ce i-a facut unici in lume.

„Bolshoi” inseamna in Rusia ceea ce este cel mai bun si este un calificativ primit doar de cei mai talentati si mai mari artisti. Cand a avut loc primul turneu Bobrin Ice Theatre, in 1988, presa a elogiat prestatia artistilor, iar jurnalistii din Paris au numit Teatrul „Bolshoi on Ice”! Incununat de success, Teatrul a primit apoi supranumele de “Stelele Moscovei pe Gheata”. (www.ice-theatre.com)

De 25 de ani, compania fondata de Igor Bobrin, maestrul care a avut contributii inovatoare in dezvoltarea dansului pe gheata, supranumit “Regele dansator”, campion national, european si antrenor al nationalei Rusiei, uimeste publicul de pe intreg mapamondul.

Natalia Bestemyanova si Andrey Bukin s-au alaturat Companiei dupa ce au castigat JO din 1988, devenind starurile principale. “Inovativi, neconventionali, fabulosi” sunt cuvintele care au insotit prestatia cuplului Natalya Bestemyanova – Andrey Bukin de-a lungul intregii lor cariere. In 1992, perechea a primit cea mai inalta distinctie acordata de Uniunea Internationala de Patinaj (ISU) – Trofeul Jacques Favart, pentru inovatiile aduse dansului pe gheata. Multiplii campioni olimpici, mondiali si europeni au hipnotizat publicul cu dansul lor pe gheata la competitii si continua sa o faca si astazi cu Stelele Moscovei pe Gheata.

Igor Bobrin si coregrafii Teatrului au creat un gen nou de arta, imbinand baletul cu patinajul artistic si interpretarea dramatica. Ei au fost primii care au pornit pe acest drum, impreuna cu mai multi campioni si au creat show-uri care au uimit intreaga lume.

Show-urile sustinute in Romania de “Stelele Moscovei pe Gheata” au fost doi ani la rand sold out. Patinajul este un sport foarte iubit in Romania, iar spectacolul oferit de “Stelele Moscovei pe Gheata” este unul total si fascinant. Programul va contine in prima parte “Spargatorul de Nuci”, iar in partea a doua o “Gala a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche si de grup.

Pregateste-te sa petreci o seara cu marii campioni ai ghetei! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe un patinoar cu gheata naturala.

Spectacolul “Stelele Moscovei pe Gheata” va aduce bucurie si in sufletele locuitorilor din Brasov, unde patinatorii rusi vor sustine recitalul fabulos pe gheata Patinoarului Olimpic din Brasov pe 17 decembrie, de la ora 19.00.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2013”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” si CIADO Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Educatiei Nationale.

 

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Polivalente, Salii Palatului, Teatrului National “I.L.Caragialae”, in Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Magazinul Unirea (parter), Statia de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 200 lei cateoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria a-III-a.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top