Now Reading
Ultimele bilete la recitalul sustinut de interpretii discului de muzica clasica al anului 2013

Ultimele bilete la recitalul sustinut de interpretii discului de muzica clasica al anului 2013

Revista Psychologies

Protagonistii discului de muzica clasica al anului 2013 – violoncelista Laura Buruiana si pianistul Ferenc Vizi – sustin un recital la Bucuresti, la invitatia Radio Romania Muzical. Evenimentul va avea loc joi, 8 mai 2014, de la ora 19.00, in Sala Cerchez a Muzeului National Cotroceni.

Ultimele bilete mai pot fi achizitionate pana in 7 mai inclusiv pe site-ul www.port.ro si in reteaua www.bilete.ro: oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio si Germanos si la Sala Radio. In data de 8 mai nu se vor mai putea achizitiona bilete pentru acest eveniment.

Programul va cuprinde atat lucrari inregistrate pe discul de muzica clasica al anului 2013: Sonata nr.2 op.58 in Re major pentru violoncel si pian de Felix Mendelssohn, cat si opusuri semnate de Claude Debussy (Sonata pentru violoncel si pian), Gabriel Fauré (Elegia op.24) si George Enescu (Nocturna si Saltarello).

Recitalul va fi urmat de o sesiune de autografe oferite de protagonisti. O editie speciala a emisiunii „Interviurile Radio Romania Muzical” (live in FM, dar si audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro) ii va avea protagonisti pe Laura Buruiana si Ferenc Vizi miercuri, 7 mai, de la ora 19.00. Realizator: Cristina Comandasu, coordonatorul proiectului „Voteaza discul de muzica clasica al anului” care continua si in 2014, pe pagina www.romania-muzical.ro.

Campania „Voteaza discul de muzica clasica al anului” a debutat in ianuarie 2013 ca un proiect multimedia: la radio pot fi ascultate emisiunile cuprinzand cele mai noi si mai interesante discuri, arhivate apoi pe site-ul proiectului de la www.romania-muzical.ro, un site ce cuprinde insa si galerii foto si video, alaturi de comentariile realizatorilor. Prin votul lor, ascultatorii sunt cei care stabilesc discul anului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top