Now Reading
Mobilier fabricat în România pentru confortul și amenajarea casei tale

Mobilier fabricat în România pentru confortul și amenajarea casei tale

Revista Psychologies
mobilier-fabricat-în-românia-pentru-confortul-și-amenajarea-casei-tale

Este important ca spațiul în care locuiești să fie amenajat cu piese calitative, care îți respectă toate nevoile și se ridică la așteptările tale. Mobilierul fabricat în România, de la Mobexpert, promite să-ți amenajeze casa cu bun gust, calitate și eleganță specific românești.

Peste două treimi din mobilierul Mobexpert este produs în România. Cele 8 fabrici de mobilier pe care grupul Mobexpert le are în componență sunt specializate în producție de lemn masiv, PAL, canapele și paturi tapițate, saltele sau scaune. Oricine își poate personaliza produsul după bunul plac, în funcție de tapițeria dorită, nuanța preferată sau dimensiunile necesare spațiului de care dispune.

Iată câteva idei de piese de mobilier fabricate la noi în țară, pe care le poți alege pentru casa ta.

Colțarul extensibil

De la prelucrare până la aspectul proiectat de designerii proprii, gama de colțare din portofoliul Mobexpert conține modele fixe sau extensibile, cu șezlong ori recliner. Dimensiunile generoase și formele confortabile au fost gândite pentru a crea în living propria oază de relaxare. De piele sau din stofă, tapițeria îndeplinește două roluri importante – asigură calitatea și durabilitatea piesei, în timp ce îi conferă un aspect deosebit.

colțar

Fotoliul cu recliner – pentru un plus de relaxare în living

Pentru momentele în care te relaxezi citind cartea preferată sau când savurezi o băutură caldă, un fotoliu este partenerul ideal pentru clipele petrecute în tihnă, după zile solicitante. Cu forme moi și cu recliner în care poziția poate fi ajustată după bunul plac, acesta va oferi confortul necesar pentru reîncărcarea bateriilor.

Biblioteca

În amenajarea din living biblioteca este nelipsită, datorită spațiilor multiple pentru depozitare care păstrează încăperea ordonată și organizată. În oferta Mobexpert se regăsesc modele de biblioteci în diferite stiluri și realizate din materiale lemnoase de calitate.

biblioteca

Piese de mobilier pentru orice încăpere

În colecția Mobexpert te așteaptă produse pentru fiecare încăpere din casă, de la dormitor, living și camera copiilor, până la zonă de dining, bucătărie și hol. De asemenea, saltelele, somierele, pernele și multe alte piese sunt fabricate cu grijă și drag pentru a-ți asigura un confort sporit și un somn odihnitor pe toată durata nopții.

Alege-ți piesele de mobilier și accesoriile favorite și amenajează casa visurilor tale cu produse fabricate cu mândrie în România.

În perioada 30 august – 29 septembrie 2021, pe www.mobexpert.ro și în magazine, beneficiezi de 10% Reducere la toate produsele fabricate în România.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top