Now Reading
Decembrie magic alături de VIVA!

Decembrie magic alături de VIVA!

Întâmpină luna decembrie alături de noua ediție a revistei VIVA! Ți-am pregătit interviuri și materiale interesante, dar și idei de cadouri pentru un Crăciun de poveste.

Andra și Cătălin Măruță sunt protagoniștii editorialului de copertă, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva, care completează firesc acest portret de familie perfectă. Ne-au vorbit despre familie, despre momentele petrecute în doi, dar și despre culisele profesiilor lor.

Cu casa frumos decorată de Crăciun, Claudia Pavel ne-a întâmpinat, ca pe colindători, cu multe bunătăți. Ne-a povestit de ce nu s-a adaptat niciodată la viața în America și, mai ales, unde și-a găsit, în cele din urmă, liniștea.

Oana Punct Roman este cel mai nou proiect VIVA!, în care Oana comentează evenimentele mondene ale săptămânii, oferă detalii picante din viața celebrităților de la noi și lansează provocări tuturor celor care urmăresc emisiunea live, în fiecare joi, de la ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Elon Musk este cel mai iubit miliardar al planetei. Are 46 de ani, este inginer, inventator, actor, filantrop și vizionar de geniu.

Deși s-ar zice că aceste activități îi acaparează în întregime viața, Elon Musk mai are totuși timp și pentru cuceriri. Descoperă detalii picante din viața sa în materialul pe care ți l-am pregătit în ediția de decembrie!

Diana Enciu și Alina Tanasă îți propun outfituri fabulos de inspirate, pentru toate petrecerile acestui sezon. Îndrăznește să combini transparențe cu texturi lucioase, nuanțe puternice și croieli atipice pentru un look demențial, fashion și hot!

Nu trebuie neglijate nici machiajul, coafura și manichiura, așa că ți-am pregătit cinci idei fresh, recomandate de stiliști și ideale pentru acest final de an.

Pentru o vacanță iconică în afara granițelor țării, îți propunem vibrația New York-ului și o vizită la celebrul Rockefeller Center, în fața căruia, în fiecare an, se înalță cel mai minunat brad de Crăciun.

Dacă nu poți ajunge, măcar delectează-te cu povestea fabuloasă a acestei istorii vechi de peste 80 de ani.

VIVA! de decembrie este diponibilă, din 27 noiembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Pentru 15,99 lei, poți achiziționa revista împreună cu un cadou care să îți înfrumusețeze Sărbătorile: o trusă de farduri.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top