Now Reading
O de la Orgasm. Femeile vor sex, dar altfel decât vor bărbații

O de la Orgasm. Femeile vor sex, dar altfel decât vor bărbații

Se spune că bărbații sunt cei care vor sex mai des și mai mult. E un mit. Și ele vor la fel de mult, doar că exprimarea lor e alta, la fel și motivația. Domnilor, dacă vreți să înțelegeți femeile, citiți mai jos.

Citește și:

O de la Orgasm. Femeile pot avea orgasm …nefăcând nimic. Nu e grozav?!

O de la Orgasm. Cum să ai orgasm multiplu

Pentru femeie sexul e o formă de conexiune, de intimidate. Și multe femei vor sex la fel de des precum vor ei, bărbații. Ba chiar au mai multe orgasme decât voi, domnilor!

Sexul începe în creier

Bărbații sunt deseori dezamăgiți că ea nu vrea sex, sex, sex. Așa cum vrea el. Doar că trupul ei e foarte diferit hormonal. Testosteronul e cel responsabil de cheful sexual la ambele sexe, dar în grade diferite.

Dacă la bărbat testosteronul e un urlet, la femeie este o șoaptă. La ea e vorba despre fantezie, despre amintiri, despre emoții și imaginație. De aceea apetitul sexual este mai intens la femeie atunci când se îndrăgostește.  Și tot atunci se și excită mai ușor.

 

Sexul e despre a fi dorită

Să fii dorită e deja jumătate de orgasm. Dacă vede un mascul feroce, poate că e excitată, dar întrebarea ei este: oare mă vrea? Mă vede sexy? Faptul că bărbatul cu care este o dorește e cel mai mare excitant pentru o femeie. Dar atenție, nu e despre sărit pe ea imediat ce te-ai descălțat când ai venit de la serviciu.

Femeia are nevoie de romantism, de iubire exprimată verbal, de sentimente. Bărbații se așteaptă ca după mariaj să continue aventura sexuală, femeile se așteaptă să continue aventura romantică.

 

Sexul e ceva amestecat

Majoritatea femeilor vor sex, dar multe chestii își bagă coada și le cam împiedică dorința. De exemplu, menopauza. Sau stresul sau prezența copiilor care îi captează toată atenția.

Femeile vin în pat dorindu-și afecțiune și își doresc și sex după ce sunt excitate.

Pentru multe femei pragul de excitație e cam după 45 de minute. Iar orgasmul e necesar pentru ca femeia să-și dorească și data viitoare să desfacă picioarele. De aia poate că ea preferă doar o singură poziție, fiindcă știe că atunci ajunge la marele O.

 

Sexul e contextual

Dacă pentru bărbați e necesar doar un loc pentru a face sex, pentru femeie e nevoie de mai mult. Nevoia de romantism, de conversație puțin mai kinky, de sugestii că e frumoasă și dorită, toate astea iau ceva efort din partea lui, dar merită.

Nu uita, bărbate, că sexualitatea feminină e o chestie de context. Adică o călătorie romantică la Paris (sau doar la Brașov) o poate excita pe doamna ta mai mult decât filmul tău porno preferat.

 

Sex și dragoste

Sex, amor, glumit, umor, necăjeală tandră, participarea la activitățile familiei (apropos, bărbații care împart echitabil sarcinile domestice cu soțiile lor au parte de mai multă acțiune în dormitor), un buchet de ghiocei, de lalele, de zambile sau orice îți mai vine în minte, iată ce o face pe doamna ta să fie dornică.

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top