Now Reading
Tehnici de seducție în pandemie

Tehnici de seducție în pandemie

andreas-fuhrmann
tehnici-de-seducție-în-pandemie

Pentru cei mai mulți dintre noi, n-a fost ușor să ne lăsăm înghesuiți de Corona, iar limitarea liberei mișcări a afectat profund modul cum relaționăm cu iubiții sau cu iubitele noastre. Asta în cazul că suntem fericiți în relațiile curente. Cât despre burlaci, cei de astăzi nu se deosebesc de cei de ieri. Cu toții au fost și sunt preocupați să vrăjească femeile. Dintotdeauna, cu toții ne dorim să avem lângă noi o persoană fascinantă. Cu siguranță, vrem cu toții să avem relații fericite. Cum putem face asta?

A vrăji o femeie e altceva de a agăța o femeie. E la fel de diferit precum e meniul într-un restaurant de lux față de o gustare rece de fast food șmanglită în fugă de la o tonetă când vânzătoarea e neatentă. Dacă tot ce vrei este să o aduci mai repede în pat, se poate spune că așteptările tale rămân o tranzacție doar pe un palier sexual și atât. E puțin de învățat aici.

Prezența tot mai acaparatoare a mediilor sociale a deschis ferestrele oportunităților de a interacționa cu ceilalți și dincolo de ecranul calculatorului sau al telefonului mobil. Unii, mai curioși, s-au pus pe treabă căutând răspunsuri la întrebarea cum putem întâlni oameni când nu ieșim din casă? Tinder a început să ofere soluții celor interesați începând cu 2012, iar Bumble l-a urmat vreo doi ani mai târziu. Astăzi Tinder oferă o aplicație pe telefonul mobil care lasă opțiunea de a răspunde cu „da” sau „nu” unor fotografii diverse și chiar de avea inițiative. Simplu, creând de cele mai multe ori o relație superficială fără intenții de termen lung. Care-i costul renunțării la emoții? Oare abandonul intenției de a fascina, de a ne apropia sufletește de cineva pentru că ne e frică de intimitate?

Cu vreun an în urmă, un prieten povestea unui grup de tineri:

„Zâmbind, așa cum numai ea știa să zâmbească, privindu-mă cu ochii ei mari, așa cum numai ea știa să privească, mi-a spus: „vrăjește-mă.”

„Fără să vreau mi-am întors capul peste umăr căutând parcă în virtuala tolbă cu vrăjeli ceva ce ar fi trebui să fie săgeata potrivită.

Nouă bărbaților, ne place să credem că le putem vrăji. Din nefericire, puțini dintre noi devenim cu timpul discipoli ai lui David Copperfield, pe cei mai mulți hormonii ne obligă să ne ascuțim spiritul pe piatra de încercare a seducției.”

„Una din primele reguli ale vrăjelii se învăță prin binecunoscuta metodă pe care americanii o numesc trial and painfull errors”.

Regula: „Majoritatea fetelor apreciază sinceritatea”, care poate fi marea găselniță a unora, se învață destul de repede. Chiar de nu veți crede, minciunele mai contorsionate decât niște intestine de yoghin, odată atârnate pe sfoara sincerității își pierd subit miasmele umilitoare oferind simpatie din partea fetelor.

„Mie” ne spunea, „mi-a fost clar că sinceritatea poate sparge o banchiză de indiferență, dar mândra de pe șezlong dădea semne de plictiseală dacă, dincolo de poveste, nu percutai și cu ceva meseriaș.

Eh, și știți cum e cu asta! Ea știe, că noi știm, că ea știe, că e bună, bună rău de tot. Cu alte cuvinte, gogonele cu marmeladă nu-i meniu de recomandat.

Deci nu-i spuneți nimic ce ea ar putea deja să știe, să fi auzit de la alții, genul de platitudini ieftine pe care mulți băieți „adevărați” le au cu duiumul în chimirul macho-ist. Dacă ai ochelari de soare dă-i jos și privește-o în ochi, puțină sinceritate ajută”.

„Ați înțeles ce spun?” întreba el, văzându-ne atenți, dar tăcuți.

În alte vremuri, cuvintele ne ajutau să ne apropiem, chiar dacă eram diferiți. În ziua de azi ecranul strălucitor al telefonului mobil adâncește întunericul umbrelor ce ne separă, așa că cine știe să folosească cuvintele, noi spuneam că „are papagal”, are cu siguranță un culoar mai bun. În arta conversației vă puteți exersa abilitățiile mai ales în domeniile de competență.

Rămâneți însă atenți, ascultați și fiți pe fază. Dacă ea simte că ai ceva special, chiar dacă nu ești bărbatul fatal, îți va respecta inteligența și te va ajuta să te cunoști mai bine.

Încearcă să o cunoști mai bine stârnind-o cu întrebări și, poate, ea vă va destăinui ce muzică-i place, ce hobby-uri are, cu ce se ocupă și unde se vede peste zece ani în profesie, ce preferinţe culturale are, pe unde-ar vrea s-ajungă, ce idei trăznite-i trec prin cap. Și mai ales, fă-o să râdă, să se bucure de prezența ta.

V-ați prins? Fără șmecherii de doi bani. Și, iarăși poate, îi vei descoperi calități care te vor face să nu mai vrei să te îndepărtezi.

Ce vă doriți? Frumusețe interioară și exterioară, stil și clasă, nu-i aşa?

Unele sar în ochi, așa că puteți avea inițiative, pe altele va trebui să le descoperiți. Dar atenție: când sunteți în mijlocul oceanului, țărmul poate fi o Fata Morgana, așa că o glumă nepotrivită poate stârni furtuna ce vă va scufunda corabia.

Celor aflați pe țărm, nerăbdători să intre-n mare le recomand să NU rămână cu ochii nituiți pe carcera sutienului, chiar dacă prizonierii de acolo tânjesc înfometați după recunoaștere și libertate și nici pe șnurul ce dispare în canionul feselor, șnur cu care s-ar face instantaneu frate de cruce până la destinația finală.

„Lăsând gluma deoparte, am constatat că prea multe nu s-au schimbat în domeniu, chiar dacă, asemenea studiului „hush, hush” a codului bunelor maniere, și ritualul vrăjelii a trebuit să se supună accelerației sociale.”

„Când credeți că ați stârnit suficient interes, puteți arunca ancora pentru a putea vedea cât de departe este țărmul. În apele învolburate ale seducției, intuiția ce-ți dictează întrebările și răspunsurile ei sunt singurele instrumente de navigație”, spuse el privindu-ne pe fiecare în parte.

„Cu puțin noroc puteți afla ceva date ajutătoare care vă pot oferi suport în niște viitoare inițiative. Uneori, propuneri, precum o seară de bucătăreală sau patisereală” pot fi acorduri în delicatul tango al cunoașterii. Dar atenție la centura de castitate impusă de virusulul Corona care vă poate ruina surpriza despachetatului.

Concluzie

Pentru unii bărbați „vrăjeala” nu se termină odată cu semnătura în registrul stării civile. Ei rămân creatori de ocazii când, descoperind ineditul în banal, reușesc să facă o femeie să se simtă unică chiar și după o zi de cursuri sau de muncă obositoare. Pentru aceștia, iubita, partenera, prietena, soția sau muza nu-și pierd, odată cu trecerea lunilor sau a anilor, acea calitate de bază numită farmec.

Orice femeie adoră să fie vrăjită poțiunea având ca ingrediente cuvintele, gesturile și surprizele iar acest joc al spiritului de observație, al inteligenței și al afecțiunii are efect mai afrodisiac decât amestecuri de alcool și indiferență. Ca să nu mai vorbim de atitudinea de respect de care se dă dovadă.

„De prin lume adunate și-napoi la lume date”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top