Now Reading
Cel mai frumos dar ești TU!

Cel mai frumos dar ești TU!

mihaela-chirculescu
Mihaela Chirculescu

Sărbătorește luna iubirii , folosind aprecierea si prezenta, ca daruri pentru persoana iubită! Februarie e luna iubirii! O luna frumoasă, emotionantă si, parcă, prea scurtā, pentru câte am avea de spus, arātat, oferit, persoanei dragi!

În alergarea dupā cadoul care sā redea cel mai bine ceea ce simtim, sā nu uitām esentialul: Prezenţa noastră, în mod activ, constant, în viata partenerului, e cel mai frumos si util cadou!
Sā-l oferim cât mai constient, cu convingerea că va fi apreciat si va aduce bucurie, pe termen lung. E foarte interesant ce cadouri cumpărăm pentru a ne arăta iubirea faţă de partener. Și dacă, într-o zi, nu am mai avea posibilitatea cumpărării unui cadou prin care să demonstrăm iubirea? Ce alte opţiuni am avea la dispoziţie? Omul a învăţat să arate iubirea, înainte să existe banii, lucrurile materiale, cadourile cu fundiţă. Și asta, pentru că e unul dintre cele mai naturale lucruri. Simt, manifest. Manifest, simt. Cerc complet. A devenit, însă, normal să sigilăm ceea ce simţim, printr-o manifestare care să includă și un cadou fizic. Suntem creative la acest capitol, dar tot intrăm, uneori, în pană de idei.
Ce să-i iau? Cu ce să-l surprind de Valentines Day? Dar de Dragobete? Și dacă ai înlocui, un cadou fizic cu unul mai profund, cum ar arăta acesta?

Dacā te-ai gândit deja, la o cinā romanticā, urmatā de o searā în acelasi registru, e foarte bine si, dacă ești ca mine, probabil că ai fācut asta deja. E bine. Nu te opri, însă aici. Poţi face ca acest cadou să devină și mai valoros.

Citește continuarea articolului în ediția februarie 2024 a revistei Psychologies  sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top