Now Reading
Cât de importantă este siguranța bebelușului în pătuț?

Cât de importantă este siguranța bebelușului în pătuț?

Revista Psychologies
cât-de-importantă-este-siguranța-bebelușului-în-pătuț

Când în viața ta vine un copil gândul tău se va îndrepta către condițiile pe care trebuie să i le oferi și metodele prin care să îl protejezi. Este foarte important ca cei mici să beneficieze de tot necesarul de care au nevoie, pentru o dezvoltare armonioasă.

Care sunt cele mai importante lucruri de care ai nevoie atunci când ai un bebeluș?

Când ai un copil mic sunt necesare extrem de multe lucruri, printre acestea cele mai importante chiar sunt de nelipsit din casa ta. Pătuțul este un obiect care se regăsește în casa oricărei familii cu copii mici și acesta trebuie să fie dotat cu o saltea confortabilă și de calitate. Pentru a fi în siguranță, pătuțul trebuie să fie aranjat cu ajutorul unor apărători, care nu vor lăsa copilul să se lovească de lateralele pătuțului. Poți să alegi dintre variantele de apărători pe toată laterala sau poți să te folosești de apărătoarele individuale pentru fiecare dintre barele pătuțului. Acestea sunt extrem de eficiente și vor lăsa copilului spațiul necesar pentru a putea privi prin încăpere.

Vorbind de mobilier, trebuie să te asiguri că modele dorite răspund celor mai înalte solicitări de funcţionalitate, dar şi de siguranţă. Uneori pentru a beneficia de aceste caracteristici se pot utiliza accesorii, precum apărătorile individuale. Modele pentru pătuţuri sunt alternative ce merită toată atenția tinerilor părinți ce-şi doresc să se asigure că micuții se simt confortabil în timpul somnului sau timpul de joacă. Apărătorile individuale pentru pătuţuri oferite de MamaBoutique răspund celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, conform sistemului internațional de standardizare. Totuși pentru a avea certitudinea că bebeluşul se va bucura de joacă şi odihnă, este important ca părinţii şi supraveghetorii să se asigure că în interiorul pătuţului nu există obiecte sau alte accesorii ce ar putea produce neplăceri.

Caută mai multe modele de protecții pe Mamaboutique.ro și alege cea mai potrivită variantă pentru tine și copilul tău. Pe lângă pătuț vei avea nevoie de un căruț bun, care să îți permită să transporți în siguranță copilul pe orice tip de teren și în același timp să fie confortabil pentru copil. Cântarul și cădița de baie sunt două alte proiecte care sunt necesare atunci când apare un bebeluș. Iar dacă fără cântar poți să stai, cădița este extrem de importantă. Nu uita că după o baie relaxantă copilul are nevoie de un masaj pentru a-l relaxa dar și pentru a ajuta mușchii în dezvoltarea lor.

Gadget-uri pentru bebeluși

Din categoria aceasta putem vorbi despre multe obiecte, însă unele dintre ele nu sunt neapărat necesare, ci mai degrabă un moft. Însă un gadget care nu ar trebui să lipsească este monitorul pentru a putea asculta în permanență ce face copilul tău când nu ești în aceeași încăpere cu el. Acestea vin cu diferite dotări, fie că vorbim doar despre audio sau despre monitoare care au funcție video și chiar despre monitoare cu diferiți senzori, de temperatură sau senzori care se montează sub salteaua copilului și aceștia simt mișcările datorate respirației, astfel încât poți preveni Sindromul Morții subite a Sugarului. Diferite alte gadget-uri, cum ar fi sterilizatoare pentru biberon, coș de gunoi cu senzor pentru camera bebelușului sau termometre dintre cele mai eficiente sunt pe lista de cumpărături ale părinților.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top