Now Reading
Iubirea de sine este primul pas spre a-ți trăi libertatea

Iubirea de sine este primul pas spre a-ți trăi libertatea

Avatar photo
iubirea-de-sine-este-primul-pas-spre-a-ți-trăi-libertatea

Totul a fost normal până când am primit diagnosticul de boală foarte rară și gravă. Am fost pe marginea abisului. M-am uitat în jos și am zis că nu mi se potrivește cu atitudinea de campioană în arena vieții. Acela a fost momentul când am decis să privesc totul ca pe o joacă. Am răsturnat toate predicțiile medicilor. Credința mi-a fost ghid. Nu posed puteri magice. Și eu, ca tine, sunt o ființă divină ce experimentează umanitatea pe acest tărâm magic. Nu dețin adevărul absolut. Dar cu fiecare zi care trece, reziliența crește datorită dragostei ce izvorăște din inima mea.

Respir curajul să demonstrez că poți zbura și fără aripi. Am crescut frumos și cu dorința intactă pentru o viață plină cu minuni. Viața mea, deși este cu limitări din cauza condiției mele fizice, este precum a unei prințese și asta datorită credinței că fiecare suntem o capodoperă a lui Dumnezeu, dar și a părinților mei care mi-au oferit pe lângă iubirea lor, libertatea de a alege să fac ceea ce îmi doresc și să decid ceea ce cred că este mai bine pentru mine.

Mi s-a servit pe aceeași tavă atât discriminarea, cât și admirația. O să împărtășesc trăirile mele și tot ce am experimentat în cartea ce urmează a fi publicată, dar aș fi onorată ca acest mesaj să fie văzut, auzit și primit întru schimbare și transformare, întru bucurie și abundență.

Arta de a trăi împreună ne ajută să devenim cea mai bună variantă a noastră. 

Așa că… încântată de cunoștiință… numele meu este Elena Pomană, sunt Master Coach și vreau să dăruiesc fericire. Este și denumirea pe care am ales-o să mă reprezinte prin ONG-ul pe care l-am înființat. Viața m-a antrenat să înțeleg că nu trebuie să fiu singură pe această scenă pe care uneori o denumim calvar și că totul devine posibil dacă ceri susținere. Intenția mea e să aduc zâmbete pe fețele celorlalți și să îi motivez să facă fapte bune, ceea ce m-a și condus unde sunt astăzi. Antrenor de viață și fondatoarea ONG-ului Dăruiește Fericire.

De-a lungul anilor, am înțeles că nu ajunge să vrei să fii cel mai bun, ci trebuie mereu să vezi cât de bun poți să fii. Chiar și talentele se învață, cheia este voința. Am ales să mă educ tocmai pentru a face un salt cuantic și calitativ către dezvoltarea personală și profesională. Nu spun că am rețeta magică și totul se transformă cât ai clipi, dar ce m-a făcut să ies învingătoare în lupta cu viața este faptul că am învățat să creez cu iubire și acceptare fiecare realizare ce cândva a fost un vis în mintea mea. Sunt dornică să îndrum și alte suflete să își îndeplinească cele mai arzătoare dorințe ale vieții lor.

Programul „Primul pas spre iubirea de sine” a prins aripi magice pentru ca și tu să îți creezi viața pe care ți-o doreșți. Adu-ți aminte că „Iubirea de sine aduce miracole în viaţa noastră.” Louise L. Hay.

Cel mai mare avantaj pe care îl ai prin această ACȚIUNE este faptul că îți schimbi complet viața…

De ce e importantă iubirea de sine? Pentru că:

  • Fără iubirea de sine nu există echilibru.
  • Fără iubirea de sine nu există posibilitatea să fii împlinit, fericit sau prosper.

Big bang-ul programului este Time Line Therapy® (TLT) un instrument puternic ce a evoluat din hipnoză și NLP (Neuro Programare Lingvistică) dezvoltat de binecunoscutul Ph.D. Tad James, în anii ’80. Este o terapie mai puțin cunoscută, dar cu un efect revoluționar.

Eliberarea bagajului emoțional la momentul actual devine o necesitate pentru a-ți construi o viață magică așa cum ți-o dorești. Studiile științifice au arătat de-a lungul timpului cum emoțiile negative influențează chimia corpului și odată ce ele sunt stocate și reprimate în mintea subconștientă produc efecte nedorite asupra organismului atât la nivel fizic, cât și în relația cu ceilalți. Încep să ne conducă deseori spre un viitor nesănătos și nedorit. TLT este big bang-ul proceselor de transformare.

Folosesc această tehnică în programul „Primul pas spre iubirea de sine” pentru a fi un pilon de neclintit în schimbarea dorită.

Beneficiile procesului TLT®:

  • Eliberează emoții precum furia, supărarea, tristețea, vinovăția, rușinea, durerea sufletească – ce ne împiedică să atingem potențialul nostru maxim datorită reprimării lor.
  • Eliminarea deciziilor limitatoare.
  • Eliminarea anxietății.
  • Eliminarea fobiilor.
  • Eliminarea traumei.
  • Eliminarea fricilor.
  • Reconstruirea conceptului de sine (imaginea de sine, stima de sine, sinele ideal).
  • Gestionarea emoțiilor.
  • Gândirea out of box.
  • Înveți să eliberezi, să accepți, să adaptezi și să trăieșți în prezent.

A reprima durerile sau a liniști manifestările emoționale cum ar fi izbucnirile de furie, perioadele de apatie, depresie, tristețe, anxietate și frică necontrolabilă nu este același lucru cu a găsi o soluție. Rezolvarea înseamnă eliberarea emoțiilor negative și a merge înainte fără a fi legat de rănile trecutului. TLT® acționează doar asupra eliminării emoțiilor atașate unor amintiri, nu pentru ștergerea amintirilor. Deoarece acestea în sine sunt o parte din tine, din istoria ta și îți formează personalitatea, drept urmare, nu este ecologic să îți doreșți să elimini amintirile pentru că impactul poate fi devastator.

Antrenamentul Time Line Therapy® îți permite să obții calitatea vieții pe care ți-o doreșți. Deciziile limitatoare, cum ar fi „Nu sunt suficient de bun”, „Trebuie să muncesc din greu să obțin ceea ce îmi doresc”, „Nu merit un partener stabil” etc.  induc false limitări și te împiedică să primești din abundența universului exact ceea ce visezi și știi că meriți.

  • Imaginează-ți că te trezeșți în fiecare zi cu poftă de viață, curiozitate și dorința să acționezi pentru visurile tale.
  • Imaginează-ți că te privești în oglindă dezbrăcată de fiecare imperfecțiune și te vezi pe TINE cea adevărată, cea neînfricată, cea strălucitoare, cea unică.
  • Imaginează-ți cum lași în urmă orice teamă, limitare și faci acel lucru care îți face inima să bată cu putere.
  • Imaginează-ți că înlocuiești singurătatea cu iubire de sine.
  • Imaginează-ți că atragi oamenii potriviți trăind experiențele ce acum pot fi îndeplinite.
  • Imaginează-ți că te poți conecta cu sufletul tău, intuiția ta, corpul tău și trăieșți într-o armonie continuă.

Te asigur că în acest program „Primul pas spre iubirea de sine” există un întreg proces înfloritor, uluitor și eliberator. De asemenea, TLT® este un instrument foarte confortabil pentru că nu sunt necesare detalii specifice despre evenimentele care au condus la traumă, fiindcă tu privești totul dintr-o poziție de observator fără a te se asocia cu emoțiile respective.

Îți pun la dispoziție un arsenal de tehnici, metode, practici ce te aduc mai aproape de îndeplinirea a tot ce îți doreșți prin acest program. Te susțin în „Primul pas spre iubirea de sine” pentru a-ți descoperi puterea ta interioară, fapt ce va conduce la dezvăluirea întregului potențial pe care, surpriză, chiar TU… îl deții. Făcând pași mici vei vedea cum rezultatele devin palpabile, vizibile, concrete, iar visurile tale devin realitate.

Dacă simți că ești pregătit să îți dai voie să trăiești cu adevărat, să îți dai voie să visezi mai mult și să treci la acțiune, scrie-mi un mesaj privat [email protected]. Eu sunt aici să îți arăt că posibilitățile sunt infinite, așa cum au fost și pentru mine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top