Now Reading
Lucruri mici, trăiri mari

Lucruri mici, trăiri mari

izabella-cete
lucruri-mici-trăiri-mari

În lumea mea, perfecțiunea există printr-o combinație de elemente și detalii însemnate, care aduc emoție și mă fac fericită în fiecare zi și de fiecare dată când le văd.

Așa că, este foarte adevărat, că lucrurile mici contează și fac diferența. Aceste elemente sunt diferite pentru fiecare, pentru că fiecare dintre noi suntem diferiți și avem alte nevoi. Ele pot fi orice, de la obiecte la oameni, artă, natură, animale, important este ca acestea să ne dea o stare de bine. Ne simțim bine atunci când suntem cu adevărat noi, când ne exprimăm exact așa cum ne dorim. Atunci când gândurile, acțiunile și personalitatea noastră sunt toate aliniate, suntem cu adevărat vii.

Gândurile prind viață, energia crește și suntem alți oameni. Să avem în viață astfel de momente este esențial. Am și eu câteva lucruri care îmi aduc o stare de bine de fiecare dată. O excursie cu oamenii dragi te îmbogățește, te împlinește și îți umpli coșul cu amintiri noi. Un peisaj nou te inspiră întotdeauna. Locul nu contează atât de mult, cât contează compania.

Micile momente sau marile momente, fac diferența. Un spațiu personal, precum dormitorul, cu lucruri vechi și noi, cu mici accesorii și frumuseți personale sunt un must pentru oricine. Un dressing frumos, stilat și elegant, cu detalii drăguțe și cu lucruri care au o istorie sunt visul oricărei femei. Acest loc îmi aduce doza de liniște în fiecare zi. Pentru majoritatea femeilor, florile vorbesc de la sine. Eu personal prefer puține și simple, acum câțiva ani nu preferam deloc, însă oamenii se schimbă încontinuu. Florile creează o emoție, exprimă aprecierea și afecțiunea celui care le dăruiește. Se spune că florile învie relațiile, poate că de asta cumpără bărbații flori când scârțâie ceva.

Un moment bun este combinația de lumânări cu un pahar de prosecco. Aici nu vreau să intru în mai multe detalii, vreau să zic doar că aceste momente exprimă glamour, mindfulness și relaxare totală. Le recomand, celor care au mintea deschisă pentru mai mult decât se vede în descriere. Be playful!

Noi femeile, ne dorim un spațiu doar al nostru, un dressing, care arată ca o cutie de bijuterii, cu multă culoare și multe obiecte feminine. Roz, nude, auriu, roșu, crem sunt culorile perfecte în care ne-am retrage în fiecare zi pentru doza de frumusețe. Pe lângă toate aceste lucruri, cărțile ne aduc o bogăție neimaginată. Eu iubesc cărțile și le citesc de când am învățat să citesc. Deși nu toată lumea este de acord cu mine, cititul este o îmbogățire și nu o pierdere de timp. Afli lucruri neașteptate, cunoști lumi incredibile cu oameni magici. Mă retrag într-un loc cozy, cu o carte și mă afund în lumea mea și al autorului. El vine cu indicațiile, eu vin cu imaginația. Combinația perfectă pentru a trăi în fiecare zi într-o altă lume. Dezvoltarea imaginației este pur și simplu un lucru frumos și sănătos, pe care poți să îl faci pentru tine în fiecare zi. Truly fabulous!

Despre asta este vorba în viață, despre lucrurile mici, care aduc trăiri mari. Acestea îți oferă emoții, imaginație și te ajută să navighezi cu succes în propria viață. Dacă acorzi atenție detaliilor, te focusezi pe ceea ce iubești, îți pui o bucățică din sufletul tău în tot ce faci, poți să îți transformi viața și să dai sens fiecărei zi. No ordinary days!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top