Now Reading
Învață limba engleză pentru muncă

Învață limba engleză pentru muncă

Revista Psychologies
învață-limba-engleză-pentru-muncă

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai globală, este esențial să dezvolți o mentalitate globală și să înveți noi limbi. Pentru a fi competitiv pe o piață globală a muncii, trebuie să dobândești abilități lingvistice necesare pentru industria ta. Articolul evidențiază beneficiile învățării englezei de afaceri pentru persoanele care doresc să lucreze pentru companii multinaționale sau să intre pe piețele internaționale.

Beneficiile învățării limbii engleze pentru a lucra într-o companie multinațională

Multe companii sau organizații multinaționale cresc în dimensiune și asta înseamnă că angajații lor trebuie să vorbească fluent engleza ca vorbitori nativi. Acest lucru va fi obligatoriu pentru orice carieră în care este necesară cunoașterea limbilor străine. Firmele globale cer astăzi profesioniști care vorbesc fluent mai mult de o limbă, de preferință cel puțin trei limbi funcționale. Probabil cea mai bună modalitate de a-ți îmbunătăți cariera și oportunitățile de angajare este prin dobândirea de competențe lingvistice care sunt utile în afacerile internaționale.

Dacă vrei să înveți limba engleză, trebuie să urmezi următoarele:

  • Abilități lingvistice de bază (citit, scris, vorbit și ascultat)
  • Abilitatea cantitativă
  • Cunoștințe informatice
  • Fluența în engleză. Învățarea, citirea și vorbirea a două limbi reprezintă o provocare.
  • „Gândește-te de două ori înainte de a alege ce să studiezi”. Învățarea limbii engleze te ajută să înțelegi știrile din întreaga lume și să îți îmbunătățești abilitățile de management – capacitatea de a comunica cu oameni din întreaga lume.

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top