Now Reading
Personalitatea este ca un văl alb

Personalitatea este ca un văl alb

izabella-cete
personalitatea-este-ca-un-văl-alb

Personalitatea noastră este ca un văl alb ce acoperă totul. Noi expunem doar acel văl de mătase, de dantelă sau orice material prețios ne mai încântă imaginația. Dar ce se află sub acel văl alb?

Știați că partea luminoasă și cea întunecată există în fiecare persoană? Noi suntem și buni și răi. De aceea, dacă îi acceptăm si înțelegem pe cei din jur, astfel vom putea cere să fim acceptați și înțeleși, la rândul nostru.

Oamenii sunt extrem de greu de cunoscut cu adevărat. Asta pentru că poartă măști peste măști, în orice situație sau context al vieții. Măștile acoperă umbra, care reprezintă ceea ce nu credem că suntem.

Cu toate astea, comoara fiecărui om se află în umbra sa. Umbra deține potențialul de a ne face mai puternici. Dar, dacă îți educi această umbră, dacă o descoperi și o recunoști, o îmblânzești și o transformi într-o puternică încredere în sine, tu vei câștiga o calitate.

Vei deveni o persoană mai bună, mai puternică și mai eficientă. Ai transformat umbra în una din părțile tale luminoase. Ai transformat un defect într-o calitate.

Te invit să îți deschizi mintea și sufletul, pentru a descoperi mai multe despre tine și te asigur că ce vei descoperi te va ajuta mult să te înțelegi și pe tine și să îi înțelegi pe cei din jur. Poate simți că nu ești pregătit sau pregătită să îți descoperi această latură, însă adevărul este că niciodată nu o să fii cu adevărat pregătit pentru nimic. Dacă vrei să vezi ce se află cu adevărat în interiorul tău, acum este momentul ideal.

Te invit să accesezi toate acele resurse care iți vor aduce lumină și înțelegere pentru tot ce este acum confuz și claritate pentru acele momente care nu merg chiar așa cum dorești tu. Dă vălul alb deoparte și descoperă toate comorile care se ascund acolo. Doar tu le poți accesa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top