Now Reading
4 cărți fascinante de la editura ap! care explică religia pe înțelesul copiilor

4 cărți fascinante de la editura ap! care explică religia pe înțelesul copiilor

Revista Psychologies
4-cărți-fascinante-de-la-editura-ap-care-explică-religia-pe-înțelesul-copiilor

Sărbătorile pascale reprezintă prilejul perfect de a le oferi celor mici răspunsuri la întrebări despre divinitate pe care toți copiii și le pun la un moment dat. Tocmai de aceea, cele patru titluri de la editura ap! pe care ți le recomandăm în rândurile de mai jos, semnate de autorii Matthew Paul Turner și Sheila Walsh, pot fi cadoul perfect pentru copii în perioada Paștelui. În plus, aceste cărți vor fi un ajutor de încredere pentru toți părinții pentru a-și convinge micuții că sunt unici, speciali și plini de harul magic cu care Dumnezeu i-a înzestrat pentru a-și îndeplini misiunea de a face lumea mai bună.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum: dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.

Matthew Paul Turner și-a pus amprenta ca forță de necontestat în lumea cărților creștine pentru copii. Cu darul său de neegalat pentru rimă, amestecat cu mesaje despre speranță, cărțile lui au devenit alegerile preferate pentru familiile din America. Cariera sa de scriitor a început acum 20 de ani, și, de atunci, a publicat câte o carte în fiecare an. Autorul este supranumit „una dintre vocile proaspete ale creștinismului” de Publisher’s Weekly.

Sheila Walsh este mamă, soție și autoare creștină, dar și coprezentatoarea emisiunii de televiziune „Life Today” care înregistrează zilnic o audiență de în jur de 100 de milioane de spectatori. Cărțile autoarei s-au vândut în peste șase milioane de exemplare. A scris o mulțime de cărți, printre care: „It’s Okay Not to Be Okay”, „Praying Women, How to Pray When You Don’t Know What to Say”, „Holding on When You Want To Let Go”. Originară din Scoția, Sheila locuiește actualmente în Texas împreună cu soțul, fiul și cei doi cățeluși ai ei, Tink și Maggie.

  1. Când a creat Dumnezeu lumea / When God Made the World de Matthew Paul Turner cu ilustrații de Gillian Gamble este o poveste fascinantă în versuri pentru copiii preșcolari, din care aceștia vor afla povestea lumii. Cu alte cuvinte, cartea aceasta este, dragă părinte, pentru momentul acela în care copilul tău te va întreba cât se poate de grav: Mami (tati) cum a apărut lumea? Cum a apărut totul?
  2. Când te-a creat Dumnezeu / When God Made You de Matthew Paul Turner cu ilustrații de David Catrow este o carte pentru copii care îi va ajuta pe aceștia să înțeleagă de ce. De ce ne naștem? De ce suntem așa cum suntem și nu altfel? Felul cum arătăm și cum gândim este o pură întâmplare sau este rezultatul unui plan care are un scop foarte precis? De ce fiecare dintre noi este foarte important în această poveste frumoasă pe care Dumnezeu a creat-o și care se numește lume?
  3. Cum este Dumnezeu? / What is God Like de Rachel Held Evans și Matthew Paul Turner, cu ilustrații de Ying Hui Tan este un alt minunat prilej pentru cei mai mici cititori să îl descopere pe Dumnezeu. Cartea le vorbește copiilor prin ilustrații frumos colorate și cuvinte atent alese despre unul dintre cele mai fascinante mistere ale omenirii: Cum este Dumnezeu? Este o întrebare pe care cu toții le-am adresat-o la un moment dat părinților sau bunicilor noștri și la care fiecare dintre noi am primit un alt răspuns. Și e cât se poate de firesc ca răspunsurile să fi fost atât de diferite, pentru că raportate la măreția divină cuvintele devin întotdeauna prea mici pentru a o putea exprima în deplinătatea ei.
  4. Dumnezeu mai veghează? / Is God Still Awake? de Sheila Walsh cu ilustrații de Aleksandra Szmidt este o nouă carte adorabilă de spiritualitate pentru copii. Cartea reprezintă un bun pretext pentru părinții și bunicii copiilor de 4 – 8 ani ca să le vorbească acestora despre dragostea enormă pe care Dumnezeu ne-o poartă și despre modalitățile prin care noi Îi putem mulțumi pentru tot ceea ce primim de la viață.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în non-ficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: actsipoliton.ro

Instagram: instagram.com/actsipoliton

Facebook: facebook.com/actsipoliton

Linkedin: linkedin.com/company/edituraactsipoliton

YouTube: youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: tiktok.com/@actsipoliton

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top