Now Reading
SpaEdu a obținut statutul de CIDESCO Training School

SpaEdu a obținut statutul de CIDESCO Training School

Revista Psychologies
SpaEdu a obținut statutul de CIDESCO Training School

O nouă realizare remarcabilă pentru România se conturează în domeniul Spa, unde până acum legislația națională lipsește și nu există nici nomenclatoare de meserii, nici standarde de calitate, cu toate eforturile depuse în colaborare cu autoritățile. 

Cu mare entuziasm, vă aducem vestea că Academia SpaEdu a obținut statutul de CIDESCO Training School. CIDESCO, Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie, reprezintă o instituție internațională de certificare a calității în domeniul spa & beauty, fondată în 1946, cu sediul general la Zurich, Elveția. Această recunoaștere vine în urma evaluării programului educațional al cursului extins de Spa Management, lansat în toamna anului 2023.

 SpaEdu a obținut statutul de CIDESCO Training School

 

  • România devine astfel prima țară din zona Balcanilor care intră în faza finală a procesului care ne face eligibili pentru acreditarea internațională a cursului de Spa Management.
  • De-acum, cursanții SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România – studiază în limba română, la standarde internaționale și pot, în urma examenului final, să primească și certificare CIDESCO.
  • CIDESCO este cunoscut ca reperul internațional #1 în standarde profesionale pentru industria frumuseții, wellness și Spa. Cu reprezentanțe în 21 de țări de pe 5 continente și instituții acreditate în peste 40 de țări, această organizație a scris și scrie, în continuare, istoria profesiei de cosmetician și terapeut spa. 
  • Evaluările CIDESCO le conferă absolvenților de cursuri acreditate diplome recunoscute la nivel internațional și, implicit, o recunoaștere universală a calității nivelului de pregătire, esențiale pe o piață a forței de muncă tot mai competitivă

Această recunoaștere internațională reprezintă un pas semnificativ către viziunea noastră: să facem din România o destinație Spa de referință la nivel național și internațional. Ne propunem să asigurăm un standard înalt de calitate în piața Spa prin intermediul educației, dezvoltării și susținerii profesioniștilor cheie din acest domeniu.

Mai multe detalii despre programele educationale SpaEdu: https://desprespa.ro/spa-edu/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top