Now Reading
Agenda lunii aprilie

Agenda lunii aprilie

Revista Psychologies

Prof. univ. dr. Daniel David, Presedintele Asociatiei Romane de Psihoterapii Cognitiv – Comportamentale, organizeaza in cadrul Clinicii Aquamarine din Bucuresti, str. Tudor Vianu nr. 22 , sect. 1, cursul de formare continua: ’Interventii Cognitiv – Comportamentale”
Colegiul Psihologilor din Romania acorda 15 credite pentru acest curs.
Perioada: 4 – 6 aprilie 2008
Durata: 20 de ore.
Pret: 100 euro.
Programul cursului este: vineri – 15-20; sambata – 9-14, 15-20; duminica – 9-14
Inscrieri si informatii la [email protected]; www.aquamarine.ro
Tel : 231 44 67; 0724 222 522; 0745 633 474
Persoana de contact: Steliana Rizeanu

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza cursul de Evaluarea, diagnosticarea si managementul furiei, certificat de Colegiul Psihologioor din Romania.
Perioada: 5-6 aprilie 2008
Locatia: Oradea
Invitati: Howard Kassinove, Director, Institutul de Studii si Tratament a Furiei si Agresivitatii , Hofstra University, Hempstead, NY; Ian M. Whitney, Terapeut Anger Management; Bruno Broll-Barone, psiholog clinician, Anger Management
Pot participa licentiati sau studenti anul III si IV la psihologie, asistenta sociala, psiho-pedagogie speciala, medicina.
Taxa de participare: 100 $
Contact: Simona Trip, [email protected], Carmen Bora, [email protected]

”Sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului” – Bucuresti, 11 aprilie 2008, conferinta sustinuta de Jacques Salomé.
Pe 11 aprilie, psihosociologul si scriitorul Jacques Salomé propune publicului romanesc conferinta: ”Sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului”, organizata cu sprijinul Centrului de Dezvoltare Personala Amaneser, la Hotelul Novotel din Bucuresti.
Interogatiile propuse de Jacques Salomé sunt o invitatie la a ne respecta mai bine corpul si sanatatea. Creatorul metodei de comunicare relationala Espere propune in aceasta conferinta concepte cheie pentru a intelege mai bine mizele psihologice, afective si relationale, ascunse, subtile, care au permis unei boli sau unei disfunctii sa se instaleze la o anume persoana, la o anumita varsta, intr-un anumit moment din viata sa.
Conferinta este o invitatie pentru toti aceia care doresc sa asculte de corpul lor si de sanatatea lor, pentru toti aceia care accepta sa se intrebe asupra sensurilor posibile ale bolii sau starii de rau pentru a-si lua in propriile maini vindecarea proprie.
Inscrierile la conferinta sunt deschise la:
Centrul de Dezvoltare Personala Amaneser
[email protected]
Tel: 021 327 54 45
Director: Claudia Jimeno Beltran
.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top