Now Reading
Atelierul „Prin cunoastere, catre schimbare”

Atelierul „Prin cunoastere, catre schimbare”

Revista Psychologies

Centrul de Dezvoltare Personala si Relaxare Asteri (Centrul Asteri) organizeaza atelierul “Prin cunoastere, catre schimbare”. Intalnirea va avea loc sambata 23 februarie la sediul Asteri din Str. Negustori nr. 11bis.

Atelierul se adreseaza atat specialistilor din domeniul psihologiei si medicinei, cat si celor care doresc sa se cunoasca mai bine pentru a evolua. Prezentarile, discutiile interactive si exercitiile propuse au ca scop atingerea unui nivel superior de cunoastere a mecanismelor care determina anumite actiuni si reactii. Astfel, pus in fata unei crize, a unei situatii stresante sau generatoare de frica, individul se va raporta intr-o maniera cat mai obiectiva la evenimente si va identifica cu usurinta cea mai buna solutie.

 

Intalnirea dureaza sase ore si se va desfasura astfel:

• ora 10.00 – 10.30 – Prezentarea facilitatorilor si a programului

• ora 10.30 – 12.15 – In ce punct al vietii ma aflu? Unde vreau sa ajung? Cum actionez? (prezentare si sesiune practica)

• ora 12.25 – 13.20 – Introducere in Laughter Yoga – Terapie prin ras (prezentare si sesiune practica)

• ora 13.20 – 13.40 – Coffee break si gustari

• ora 13.40 – 14.40 – Scriere si gandire creativa (sesiune practica)

• ora 14.40 – 15.20 – Introducerea conceptului de „umbra” (prezentare)

• ora 15.20 – 16.00 – Ancorare pozitiva si resurse (prezentare si sesiune practica)

• ora 16:00 – Incheiere si acordarea diplomelor de participare

 

Atelierul este sustinut de Roxana Badea, psiholog clinician, coach si manager al Centrului de Dezvoltare Peronala si Relaxare Asteri, si Ligia Moise, psiholog si trainer la Centrul Asteri. Roxana Badea este primul Certified Laughter Yoga Teacher din Romania, acreditat in Elvetia, cu peste 600 de ore de cursuri de formare si dezvoltare personala. Ligia Moise are o experienta de aproximativ noua ani in consiliere si psihoterapie, este trainer acreditat de CNFPA si Presedinte al Asociatiei “Theodor”.

Taxa de participare este de 100 de lei. Inscrierile sunt deschise pana vineri 22 februarie 2013 ora 12:00. Pentru detalii si inscriere va puteti adresa Roxanei Badea la numarul de telefon 0755.11.66.66 sau la adresa [email protected].

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top