Now Reading
TOTUL ESTE LIMBAJ

TOTUL ESTE LIMBAJ

Revista Psychologies

Cuvintele, gesturile, privirea, comportamentele noastre, tonul cu care vorbim constituie forme de limbaj pe care le folosim atunci cand interactionam cu ceilalti.

 

Cand nevoia de a fi ascultat nu iti este indeplinita si acesta carenta relationala dureaza de ceva timp, sunt mari sanse ca aceasta sa devina sursa conflictelor, a neintelegerilor, a crizelor si uneori a somatizarilor. Te invitam sa descoperi cateva intrumente ale metodei ESPERE® in cadrul workshopului: Totul este limbaj. Asculta! Cuvinte, emotii, mesaje ale corpului, comportamente atipice, 2-3 martie 2013.

Workshopul Totul este limbaj. Asculta! Cuvinte, emotii, mesaje ale corpului, comportamente atipice se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile inter-personale si care cauta sa isi inteleaga anumite comportamente, emotii si somatizari.

Conferinta: Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau din 28 februarie 2013 se adreseaza parintilor, cadrelor didactice si tuturor persoanelor interesate de imbunatatirea relatiei cu copiii. Obiectivul este acela de a oferi participantilor noi modalitati de comunicare care sa ii ajute in situatiile dificile cu care se confrunta si instrumente utile pentru a isi sustine copiii sa devina adulti impliniti.

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: [email protected]

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top