Now Reading
Calatoria catre suflet – The Journey

Calatoria catre suflet – The Journey

Revista Psychologies

Intre 2-4 mai 2014, Brandon Bays autoarea metodei „Calatoria” si a best-seller-ului cu acelasi nume revine in Romania. Este a treia vizita in ultimele 12 luni. Evenimentul va avea loc in perioada 2-4 mai la Rin Airport Hotel.

Brandon Bays va sustine un seminar de trei zile, numit „Journey Intensive”, celebru in intreaga lume, in care preda elementele de baza ale metodei si un modul de abilitati avansate.

Procedeul creat de ea consta in accesarea si vindecarea trairilor negative reprimate, permitand astfel capacitatii naturale de vindecare si regenerare a corpului sa functioneze la maxim.

Metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente, probleme relationale si profesionale.

Utilizand „Calatoria” oamenii obtin rezultate extraordinare, indiferent de varsta, mediul de provenienta, cultura sau istoric personal.

Abilitatile dobandite de participanti si profunzimea acestui eveniment de 3 zile fac din „Calatoria” cel mai puternic program de transformare a vietii disponibil actualmente in intreaga lume.

Prima carte scrisa de Brandon Bays, The Journey („Calatoria”) in care este prezentata povestea metodei, precum si procedeele de vindecare si dezvoltare personala care o compun, a fost deja tradusa in 22 de limbi.

 

Inscrieri: http://www.thejourney-romania.com/

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top