Now Reading
Ingredientele succesului dezvaluite la conferinta Born2Succeed

Ingredientele succesului dezvaluite la conferinta Born2Succeed

Revista Psychologies

Aproape 200 de persoane au participat in weekend la Born2Succeed, conferinta despre succes sustinuta de trei dintre cei mai importanti coachi dedicati dezvoltarii personale si profesionale din Marea Britanie: Tosin Ogunnusi – Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker international si business mentor si Justin Devonshire – Personal Success Coach si antreprenor.

Evenimentul a fost organizat de Irina Alionte care, in 2012, la numai 24 de ani, a pornit o afacere de succes in Marea Britanie si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintare.

Conferinta a inceput sambata dimineata, cu cinci principii care stau la baza succesului prezentate de Justin Devonshire. “Am fost impresionat sa vad o sala plina de oameni tineri care isi doresc atat de mult sa creasca si sa reuseasca in cariera si in viata.

Tinerii romani sunt plini de energie si pasiune, iar acestea sunt doua dintre cele mai importante ingrediente pentru succes”, a declarat Justin Devonshire, care la putin timp dupa ce a implinit 20 de ani a reusit sa creeze unul dintre cele mai de succes programe de fitness din Cipru, program pe care il extinde acum si in Marea Britanie.

Tosin Ogunnusi a electrizat apoi sala si i-a antrenat pe participanti intr-un exercitiu de memorie si imaginatie, care i-a ajutat sa isi constientizeze propriile temeri si sa identifice obstacolele care stau in calea drumului lor catre succes.

“Cu totii avem puterea sa facem schimbarile care ne pot transforma viata in bine, dar, de cele mai multe ori, ne este prea frica pentru a actiona. Am reusit weekendul acesta sa identificam adevaratele obiective, pasii pe care trebuie sa ii facem si, mai ales, am depasit obstacolele care stau in calea succesului”, a completat Tosin Ogunnusi, empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie.

La final, participantii si-au distrus simbolic obstacolele si temerile prin spargerea cu mainile goale a unor placi de lemn, in cadrul unui exercitiu de boardbreaking.

Ultima zi a evenimentului a fost dedicata antreprenoriatului. Ketan Makwana, directorul de operatiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizatii de mentoring si finantare din Marea Britanie, le-a vorbit participantilor despre “ideatie” – cum se poate tranforma o idee intr-un business de succes.

„A inceput sa ma preocupe antreprenoriatul in randul tinerilor in 2011, atunci cand Londra a fost zguduita de revoltele in care au fost implicati cu precadere oameni tineri, care fusesera uitati de societate.

De atunci incoace am acordat finantare in valoare de peste 8 milioane de lire sterline pentru tineri antreprenori prin intermediul Rockstar Youth si am devenit membru in peste 50 de board-uri dedicate tinerilor si consilier special pentru tineret al Guvernului Marii Britanii.

Sunt foarte multi tineri in Romania care au idei extraordinare si cred ca singurul lucru care le lipseste este sprijinul pentru a transforma ideea intr-un business veritabil. Sper ca Born2Succeed sa puna bazele unei astfel de retele de sprijin, de care sa poata beneficia cat mai multi tineri antreprenori din Romania”, a explicat Ketan Makwana.

Toti cei prezenti la eveniment vor face parte dintr-un grup de lucru dedicat obtinerii succesului in cariera si dezvoltarii abilitatilor antreprenoriale, avand posibilitatea sa-si testeze ideile, sa-si impartaseasca problemele cu care se confrunta sau sa obtina cele mai noi informatii din domeniu.

Cei trei speakeri impreuna cu Irina vor fi alaturi de toti cei care fac parte din comunitate, organizand seminarii speciale pentru ei, precum si sesiuni de mentorat one-to-one.

 

Mai multe informatii despre speakeri si eveniment, se pot gasi pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro, iar noutati si poze de la conferinta gasiti pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania si pe grupul LinkedIn, Born2Succeed Club.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top