Now Reading
Conferinta Born2Succeed

Conferinta Born2Succeed

Revista Psychologies

Born2Succeed este prima conferinta-eveniment din Romania care ii reuneste pe trei dintre cei mai importanti coachi dedicati dezvoltarii personale si profesionale din Marea Britanie.

 

Conferinta isi propune sa creeze o comunitate a tinerilor de succes din Romania, care sa ii inspire si sa ii motiveze pe toti cei care vor sa isi depaseasca limitele.

Born2Succeed va avea loc la Bucuresti, in weekend-ul 15-16 martie, si va fi sustinuta de Tosin Ogunnusi –- Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker international si business mentor si Justin Devonshire – Personal Success Coach si antreprenor.

Cei trei mentori, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana si Justin Devonshire sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor, despre transformarea obstacolelor in oportunitati si despre programarea mentala pentru reusita.

 

Despre speakeri

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, care a invatat si ajutat mii de oameni din toata lumea sa-si gaseasca forta interioara pentru a reusi sa depaseasca si cele mai dificile momente din viata. Atelierele sustinute de Tosin sunt menite sa-i ajute pe participanti sa-si infranga cele mai mari temeri prin actiuni interactive, experientiale, precum mersul pe sticla, mersul pe jar sau boardbreaking. Astfel, alaturi de Tosin, participantii la Born2Succeed vor avea ocazia sa-si depaseasca simbolic barierele din calea implinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei placi de lemn cu mainile goale.

Ketan Makwana este directorul de operatiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizatii de mentoring si finantare din Marea Britanie, care a reusit sa ofere finantare de peste 8 miloane de euro pentru 1300 de start-up-uri dezvoltate de tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Totodata, a pus bazele Youth Enterprise Live,un proiect sustinut de Primul Ministru David Cameron, in care tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani pot sa-si expuna opiniile cu privire la educatie, conditiile de angajare si companii.

Un alt exemplu de succes prin perseverenta este Justin Devonshire – Personal Success Coach & Entrepreneur, care, la putin timp dupa ce a implinit 20 de ani, s-a mutat in Cipru si a pus bazele propriului business. El a reusit ca in mai putin de un an sa creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din tara, ajungand sa vanda franciza proiectului si in Marea Britanie.

 

Preturile biletelor sunt:

Biletul STANDARD – 115 euro = *525 RON*

Biletul VIP – 145 euro = *660 RON*

 

Acum cu revista Psychologies poti obtine un discount de 20% daca trimiti e-mail la [email protected] si treci in subiectul e-mailului Discount Psychologies.

Cu discountul facilitat de Psychologies, preturile se schimba astfel:

Biletul STANDARD – *420 RON*

Biletul VIP – *525 RON*

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top