Now Reading
Competitia Galei persoanelor cu dizabilitati

Competitia Galei persoanelor cu dizabilitati

Revista Psychologies

Regulament Gala persoanelor cu dizabilitati

Competitia este organizata de Active Watch – Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania.

Gala persoanelor cu dizablilitati isi propune sa promoveze intelegerea subiectelor legate de dizabilitate si sa obtina un sprijin cat mai larg pentru dreptul la demnitate al persoanelor cu dizabilitati.
Evenimentul isi doreste sa arate castigul societatii ca urmare a integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii.
Un al treilea scop al Galei este sa aduca o recunoastere publica persoanelor, organizatiilor si institutiilor care sprijina persoanele cu dizabilitati.

Zona de desfasurare a concursului:
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Categorii de premiere:
1.Categoria Oameni cu desavarsire
2.Categoria Angajatori iabilitatii
3.Categoria Porti deschise
4.Categoria Promoveaza abilitatea
1) Categoria Oameni cu desavarsire
1.1 Premiul va fi acordat unei persoane cu dizabilitati.
1.2. In competitie poate fi inscrisa orice persoana care prin activitatea sa sociala sau profesionala poate deveni un model de comportament pentru altii.

2) Categoria Angajatorii abilitatii
2.1. Va fi premiata firma, compania sau institutia care a angajat persoane cu dizabilitati si/sau s-a implicat in incluziunea lor pe piata muncii.
2.2. In stabilirea castigatorului vor conta numarul de angajati cu dizabilitati, respectarea legislatiei in domeniu si genul de munca prestata de angajatii cu dizabilitati in cadrul companiei, firmei, institutiei candidate.

3) Categoria Porti deschise
3.1. Pot intra in competitie companiile sau institutiile care si-au accesibilizat sediile sau au adaptat locurile de munca pentru persoanele cu dizabilitati.
3.2. Pot candida companii sau institutii care s-au implicat in facilitatea miscarii persoanelor cu dizabilitati in spatii publice, transportului public, accesului la parcare sau in cladiri publice.

4) Categoria Promoveaza abilitatea
4.1. Premiul va fi acordat jurnalistului care a promovat integrarea sociala si/sau profesionala a persoanelor cu dizabilitati.
4.2 Candidatul a promovat subiecte pentru constientizarea problemelor pe care le au persoanele cu dizabilitati in societate, a promovat persoane-model din aceasta categorie sau a realizat o campanie pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

Reguli si conditii de inscriere:
•Orice persoana, institutie, companie sau organizatie neguvernamentala se poate inscrie in competitie, daca respecta conditiile acestui Regulament. De asemenea, candidatii pot fi propusi de catre terte persoane/ institutii/ companii sau organizatii neguvernamentale.
•O persoana sau organizatie neguvernamentala poate inscrie in competitie mai multi candidati, fiecare aplicatie va fi argumentata separat.
•Candidaturile pot fi inscrise completand formularul de inscriere de pe site-ul incluziune.activewatch.ro in perioada 1 – 31 octombrie 2010.

Fiecare aplicatie trebuie sa includa:
•Categoria de concurs
•Numele persoanei, organizatiei, companiei sau institutiei inscrise
•Datele de contact ale persoanei, companiei, institutiei inscrise
•Consimtamantul persoanei/organizatiei /companiei/institutiei, daca inscrierea este facuta de alta persoana/organizatie/companie/institutie decat cea care candideaza
•Descrierea candidaturii pentru a argumenta inscrierea in competitie
•O fotografie/imagine/sigla reprezentativa pentru candidatura

Juriile
Pentru fiecare categorie de concurs, juriul va fi format din persoane fizice sau juridice reprezentative pentru domeniu. Acestea vor desemnate de catre organizatorii Galei Persoanelor cu Dizabilitati. Jurizarea se va face in perioada 1-12 noiembrie 2010.


Durata concursului:

Perioada de inscriere a propunerilor este: 1 octombrie– 31 octombrie 2010.
Jurizarea si votul publicului: 1 noiembrie – 12 noiembrie 2010.
Votul publicului va conta 30% din decizia finala privind castigatorii.
Anuntarea si premierea castigatorilor se vor face in cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilitati in data de 16 noiembrie 2010.

Politica de confidentialitate:
Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru derularea normala a concursului.

Contact:
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la [email protected] sau vezi site-ul www.incluziune.activewatch.ro .

Dispozitii finale:
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina din competitie orice participant suspectat de frauda. Numele castigatorilor vor fi facute publice pentru promovare prin presa. Modalitatile de promovare vor fi decise de organizatori.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top