Now Reading
Congresul National al Studentilor la Psihologie, editia a IV-a

Congresul National al Studentilor la Psihologie, editia a IV-a

Revista Psychologies

In perioada 10-14 septembrie va avea loc cel mai mare eveniment stiintific cu traditie, aflandu-se la editia a IV-a, organizat de studentii din domeniul psihologiei din Romania: proiectul CNSP – Congresul National al Studentilor la Psihologie, ce se va desfasura cu sustinerea Universitatii Stefan cel Mare Suceava, in colaborare cu Asociatia Studentilor din Universitatea Suceava (ASUS).

Scopul Congresului National al Studentilor la Psihologie este acela de a promova psihologia ca stiinta, importanta specialistului in psihologie pentru societate si de a facilita cunoasterea cercetarii psihologice prin a oferi participantilor ocazia de a aprofunda si invata informatii de actualitate.

In cadrul programului stiintific, sunteti invitati sa luati parte la prelegerea publica cu tema: Rolul si importanta psihologului in societate, care va avea loc in data de 11 septembrie, de la ora 1200 si se va desfasura in Aula Universitatii Stefan cel Mare Suceava, Corp E.

Proiectul este organizatde catre Cognosis, Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania, reprezentativa pentru studentii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din tara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iasi, Universitatea Babes-Bolyai – Cluj Napoca,  Universitatea Bucuresti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timisoara.

Eveniment unic in Romania, experienta Congresului National al Studentilor la Psihologie inseamna implicarea intr-o  comunitate de studenti si specialisti in domeniul psihologiei, reuniti intr-un mediu axat pe dezvoltare personala si profesionala prin cunoastere.

Programul stiintific al evenimentului cuprinde 4 prelegeri, 16 workshop-uri, o sesiune de comunicari stiintifice si o Biblioteca Vie pe 14 teme din domeniul psihologiei stiintifice si va  fi sustinut de specialisti de marca din toate centrele universitare prezentate mai sus.

Programul complet al evenimentului si lista de specialisti invitati pentru a sustine activitatile stiintifice se pot gasi pe website-ul oficial al Congresului:  www.cnsp.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top