Now Reading
Text pentru meditație ghidată de regresie în copilărie

Text pentru meditație ghidată de regresie în copilărie

Revista Psychologies

Bine ai venit la meditația ghidată pentru regresie în copilărie. Această meditație te va însoți într-o călătorie interioară pentru a accesa și a elibera amintirile reprimate din copilărie, oferindu-ți oportunitatea de a-ți vindeca trecutul și de a crea o mai mare înțelegere și armonie în viața ta prezentă. Asigură-te că te afli într-un loc liniștit, unde poți să te relaxezi și să te concentrezi pe tine însăți. Vom începe meditația prin a te conecta cu respirația ta și a-ți aduce atenția în prezent. Poți folosi meditația în cabinet cu clienții tăă sau personal, acasă înregistrându-ți vocea și ascultând apoi ori de câte ori vrei să te relaxezi.

Începe prin a te așeza într-o poziție confortabilă și închide ochii. Începe să te concentrezi asupra respirației tale, observând cum aerul intră și iese în mod natural din corpul tău. Permită-ți să te relaxezi din ce în ce mai mult în timp ce te eliberezi de gânduri și tensiuni. (așteaptă 2-3 minute)

Acum, imaginează-ți că te afli în fața unei uși. Aceasta este ușa către trecutul tău de copil. Privește ușa și simte curajul și hotărârea din interiorul tău în a explora această latură a ființei tale. Simte cum intenția ta de a-ți elibera amintirile copilăriei devine din ce în ce mai puternică. (așteaptă 2-3 minute)

Deschide ușa și intră într-o încăpere luminoasă și plină de căldură. Aici te întâmpină copilul tău interior, aducând cu el amintiri și emoții din acea perioadă a vieții tale. Privește-l cu iubire și acceptare, știind că ești acum aici pentru a-l susține și a-l elibera de orice povară. (așteaptă 2-3 minute)

Permite-ți să te plimbi în jurul camerei și să observi diferitele amintiri și emoții care apar. Fii deschisă la ceea ce vine și permisivă în a simți toate emoțiile ce se ivește. Dă-ți permisiunea de a retrăi momentele importante din copilăriea ta și de a elibera emoțiile și blocajele asociate cu acestea. (așteaptă 4- 5 minute)

În timp ce explorezi amintirile și emoțiile, permită-ți să îți aduci aminte de înțelepciunea și puterea pe care le ai acum. Vei putea oferi copilului tău interior iubire și susținere, îmbrățișându-l cu înțelegere și compasiune. (așteaptă 4- 5 minute)

Acum, începe să te îndepărtezi de încăpere și să te întorci la ușa prin care ai intrat. Îți iei rămas bun de la copilul tău interior, știind că ai făcut un pas important în procesul de vindecare și transformare. (așteaptă 2-3 minute)

Începe să te întorci în prezent, aducându-ți atenția înapoi la respirația ta. Simte cum energia curată și echilibrată te învăluie pe măsură ce te conectezi din nou cu prezentul. (așteaptă 2-3 minute)

În final, deschide ușor ochii și permite-ți să te acomodezi cu mediul înconjurător. Simte în tine acea energie de vindecare și pace pe care ai cultivat-o în timpul meditației. (așteaptă 2-3 minute)

Sper că această meditație ghidată pentru regresie în copilărie ți-a adus claritate, eliberare și înțelegere. Reține că acest proces poate continua în timp și că este important să fii blândă cu tine însăți pe parcursul călătoriei tale de regresie și vindecare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top