Now Reading
Cum sa ai tot ce iti doresti iesind din zona de confort

Cum sa ai tot ce iti doresti iesind din zona de confort

Revista Psychologies

Pe 30 martie, la Connect Hub – bd. Dacia, nr. 99 – Andreea Raicu va fi iar fata in fata cu participantii la conferinta „Cum sa ai tot ce iti doresti iesind din zona de confort”, si le va vorbi despre modul in care a reusit sa transforme aceasta frica (de a incerca experiente noi, de a iesi din relatii nesatisfacatoare etc) in cel mai eficient profesor.

 

E foarte greu sa transformam teama intr-un motor, dar odata ce o facem, toata viata ni se schimba.
Avem un potential de evolutie fantastic, trebuie doar sa-l exploatam! Acesta e scopul conferintei “Cum sa ai tot ce iti doresti iesind din zona de confort”: Andreea Raicu va povesti cum s-a trasformat dintr-o fricoasa intr-o invingatoare, cum a facut fata unor situatii total noi, despre care nu stia ce ii vor aduce, dar care i-au dat incredere in sine.

In fiecare dintre noi exista puterea de a evolua, de a creste, de a deveni cele mai frumoase variante ale noastre. Nu confortul e cel de care avem nevoie, ci curajul de a iesi din zona de confort!
Conferinta va avea loc pe 30 martie, la Connect Hub, incepand cu ora 18:30. Biletele le puteti cumpara de aici.

Informatii suplimentare poti afla scriind pe adresa de email [email protected], accesul la conferinta se face numai pe baza confirmarii inregistrarii. Locurile sunt limitate!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top