Now Reading
Scoala Iubirii initieaza seria vacantelor spirituale

Scoala Iubirii initieaza seria vacantelor spirituale

Revista Psychologies

Ce ai zice daca anul acesta ai petrece o vacanta de 1 mai linistitoare din care te-ai intoarce cu atat de multa energie incat sa-ti ajunga tot anul? Scoala Iubirii organizeaza prima tabara de retragere spirituala, un moment oportun de regasire, liniste, un hiatus in curgerea agitata a vietii.

Tabara se adreseaza incepatorilor care abia pasesc pe drumul spiritual si isi doresc sa patrunda in tainele, metodele si elementele practice, meditative si de linistire a mintii, dar si celor care isi doresc o mini vacanta in inima naturii din care sa se intoarca cu o noua perspectiva asupra vietii.

Tabara va fi organizata in cadrul complexului Fratii Jderi, localizat in judetul Valcea intre 1-3 mai 2015.

In cadrul acesteia se vor aborda tehnici de meditatie, arta reamintirii, cea mai importanta modalitate din traditia samanilor mexicani de evolutie spirituala prin eliminarea rapida a legaturilor karmice, Tummo, tehnica tibetana secreta de amplificare a focului subtil interior, initieri in mantra secreta de trezire a sufletului.

Toate aceste tehnici au ca scop eliminarea gandurilor negative, schimbarea tiparelor mentale si echilibrarea energiei kundalini, astfel incat armonia din interior sa se manifeste apoi si in realitate prin atragerea evenimentelor, oamenilor, lucrurilor pe care le dorim.

Diminetile vor incepe cu sedinte de Hatha Yoga, un sistem de exercitii corporale si de respiratie care au acelasi rol de echilibrare a energiei si eliminarea gandurilor obsesive, pregatind astfel corpul pentru exercitiile mai complexe de meditatie.

Alaturi de tehnicile mai sus prezentate vor avea loc si conferinte despre rezonanta, puterea gandului, a tiparelor mentale, centri subtili de forta, modalitati de protectie impotriva vampirilor energetici, dar si activitati recreative si vizionari de filme spirituale.

Complexul Fratii Jderi – Utopia Verde se afla in inima naturii, inconjurat de pante muntoase impadurite si de cursuri de apa la aproximativ 500 m altitudine. Fara vecini in apropiere, este izolat de civilizatie, departe de marginea satului Pascoaia, doar o punte de lemn peste parau facand legatura cu parcarea proprie. Casute in copaci, ochiuri de apa curgatoare, poteci de piatra, lampioane, un observator, o sala de sport si un templu pentru foc de tabara intampina aventurierii pe domeniul Utopiei Verde.

Costul excursiei ce include cazare 2 nopti in camera dubla cu pensiune completa si invatatura spirituala pe tot parcursul taberei este de 800 lei/ persoana.

Transportul nu este inclus, dar se poate asigura la cerere. Programul complet al evenimentului poate fi vizualizat pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/622118511251712/

Mai multe informatii pe Scoala Iubirii: https://www.facebook.com/scoalaiubiriiananda

Rezervari si informatii la telefon 0723 367 072 sau [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top