Now Reading
Afionas, unul dintre cele mai frumoase sate grecesti

Afionas, unul dintre cele mai frumoase sate grecesti

Revista Psychologies

Pitoreasca si moderna, cu un farmec aparte si peisaje idilice, insula Corfu inseamna plaje cu nisip fin, ape cristaline, sate linistite cocotate in varf de deal, localnici ospitalieri si preparate traditionale unice.

 

Peisaje de un pitoresc citadin

Se spune ca fericirea nu are pret. Noi suntem de parere ca „a fi fericit“ inseamna sa pornesti alaturi de persoana iubita in explorarea lumii. Insula greceasca dispune de un potential urias de a vraji privirile calatorilor.

Lagunele linistite cu ape ca de cristal, plajele lungi pe care nu le poti cuprinde dintr-o privire si peisajele citadine sunt principalele puncte de atractii ale insulei.

„Taramul de Smarald“, asa cum este supranumita adesea insula, este o minune tipic elena. Odata ce ai pasit pe insula lui Homer vei fi surprins atat de liniste, de traditiile grecesti foarte bine mentinute de-a lungul timpului, dar mai ales de zonele moderne unde distractiile nocturne sunt foarte bine conturate.

 

Afionas, locul delicat unde sa petreci cateva zile de poveste

Turistii de toate varstele aleg sa isi petreaca vacantele de vara in Corfu (http://www.besttourism.ro/), datorita peisajelor si a posibilitatilor numeroase de petrecere a timpului liber. Atmosfera familiara este un atu al insulei, mai ales daca te afli aici alaturi de cei mici.

Afionas, satucul linistit din nord-vest, este cel mai bun exemplu. Aici, ai impresia ca te-ai intors sute de ani in timp.

Peisajele par dintr-o alta lume, casele micute de un alb sclipitor cu obloane albastre, de care stau atarnate flori colorate, sunt imprastiate ca un pumn de pietricele aruncate in zare, stradutele intortocheate cu piatra neslefuita te duc cu gandul la povestile Fratilor Grimm.

Obiceiurile si traditiile sunt mentinute cu sfintenie in aceast loc, considerat unul dintre cele mai frumoase de pe insula. Nici nu este de mirare de ce… La apus, din Afionas poti admira un spectacol grandios atunci cand soarele se pierde in marea de un albastru intens.

 

Madalina Isar

Early Booking Corfu http://sejur.besttourism.ro/Grecia/Corfu/42959/sejur-Corfu-Marina-Apartments/280159.html

Marina Apartments- de la 179 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top