Now Reading
Kate Winslet – Sunt foarte emotiva

Kate Winslet – Sunt foarte emotiva

Revista Psychologies

Este o mama indragostita nebuneste de fiul si de fiica sa, a divortat de curand de faimosul regizor Sam Mendes (cel care a regizat Revolutionary Road – un film cu puternice accente dramatice, in care Kate joaca alaturi de partenerul sau din Titanic, Leonardo DiCaprio), se bucura de familie, intalniri, viata de una singura, cariera, prieteni, colegi mai vechi sau mai noi, Anglia si America.

Intrebati-o ce i-a placut la oricare dintre personajele ei si o veti auzi rostind cel putin o data cuvantul „neinfricat“. Actrita britanica a pus mare pret pe evitarea rolurilor de fata simpla, simpatica, in favoarea unor partituri de domnita diabolica; ca urmare, si-a conceput un CV eclectic, ce cuprinde de la tragedii shakespeariene, pana la pelicule moderne pline de misticism ori erotice.

Kate a facut cunostinta cu primul ei rol la frageda varsta de 11 ani, cand a dansat alaturi de monstrul de miere, intr-o reclama la cereale pentru copii.

Cam in aceeasi perioada a inceput sa ia lectii de actorie, ajungand de la o instruire formala la un liceu de arta.

In urmatorii ani, a fost prezenta, constant, pe scena si a avut cateva aparitii in sitcom-uri. Prima sa mare sansa s-a ivit pe la 17 ani, cand a fost aleasa sa joace o adolescenta obsedata, in Heavenly Creature, in 1994.

Filmul, bazat pe povestea reala a doua fete care comit o crima brutala si sunt prinse, a beneficiat de o distribu-
tie modesta, insa a fost laudat, fara rezerve, de critici.

Kate detine recordul de a fi cel mai tanar actor onorat vreodata cu sase nominalizari la Premiile Oscar (pe cea de-a patra a primit-o la varsta de 29 de ani).

Sa incepem cu chestii personale, cum este sa ai copii?

Kate Winslet: Imi place sa fiu mama. Mi-am schimbat complet prioritatile de cand am copiii. Mia si Joe sunt, pentru mine, cei mai importanti de pe lume.

Totul are legatura cu ei: mersul la inot, in parc, la zoo sau orice alta iesire. La sfarsitul zilei, ei merg in pat, iar eu ma cufund intr-o cada plina cu spuma. A fi mama este minunat, dar si epuizant.

Ati spus de multe ori ca lucrurile simple sunt cele care va emotioneaza cel mai tare!

K.W.: Da, in afara de munca mea, pe care o iubesc, imi place nespus sa-mi petrec ziua la un picnic, alaturi de copiii mei sau de intreaga familie.

Intalnirile mele cu fratii mei si cu familiile lor sunt zgomotoase si fericite. Acestea sunt pentru mine momentele bune.


De ce va place sa fiti actrita?

K.W.:Am mai fost intrebata acest lucru si nu am reusit sa raspund niciodata complet si concis. Imi place comunicarea. Si imi place sa-mi folosesc imaginatia, sa fiu creativa.

 

Citeste continuarea interviului in numarul de iunie al revistei Psychologies

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top