Now Reading
O viata fara iubire

O viata fara iubire

Revista Psychologies

Sa incepem cu inceputul. De mica am simtit lipsa dragostei. Pe cand aveam doar 9 ani plimbanduma printr-un parc din cartierul dr taberie cu clasa am avut surpriza sa-mi vad tatal sarutand o alta femeie. Daca ar fi o necunoscuta nu ar fi fost socul prea mare dar ea era o verisoara de a lui mai indepatata.

Ajugand acasa i-am povestit mamei tot si de aici a inceput totul. Ei s-au despartit, eu am ramas cu mama, ambii parinti s-au recasatorit, el cu femeia din parc si ea cu o cunostinta a unor prieteni de familie.

De atunci am simtit ca nu mai sunt iubita. Poate nu mai avea timp de mine din cauza serviciului. Nu am dus lipsa de bani sau alceva dar dragostea nu se cumpara in mancare si jucarii.

Am crescut un pic mai mare. Cand aveam vreo 14 ani, am intalnit iubirea cica. Iubeam un baiat mai mult de cat aerul pe care il respiram, dar ca toti baietii din viata mea si-a batut joc de iubirea mea.

La un an jumate l-am intalnit pe Marius, un baiat bun dar provenea dintr-o familie de romi si mama nu la acceptat prea usor. El pot sa zic ca ma iubea dar mai mult isi iubea mama, din cuvantul ei nu iesea niciodata. Dupa 6 luni de stat ca prieteni m-am mutat la el acasa. Parca pluteam ma simteam iubita, ocrotita, dar cum se spune un vis frumos nu dureaza decat pana dimineata asa a fost si la mine.

In ajun de Pasti am aflat ca sunt insarcinata cu Alex, am avut multe probleme cu aceasta sarcina, am fost internata de 10 ori, au fost dati cand am stat si 2 saptamani internata. In afara faptului ca eram acolo ca la puscarie primeam vizite de la soacra mea fiind beata moarta si reprosandu-mi ca eu stau internata in spital doar ca sa nu fac treba prin casa.

A trecut si asta am nascut un baietel frumos si sanatos. Dupa botezul lui certurile mele cu mama-soacra au luat amploare. Dorind sa dea in mine, eu m-am aparat si am impins-o. In seara aceea de iarna grea in casa noastra a fost un scandal monstru. Am asteptat ca toata lumea sa se calmeza si sa puna la somn ca a doua zi ii astepta o zi noua de munca.

Imediat ce au plecat toti din casa am luat copilul si am fugit la mama unde am stat si stau si in momentul asta cand sunt in tara, ptr ca acum sunt plecata in strainatate.

Am mai avut relatii cu baieti sau mai bine spus barbati, dar toate se terminau la fel. Ba vedeau ca nu ma iubesc si ma paraseau ori stateau cu mine dar si cu altele in acelasi timp.

Sorin mi-a fost iubit dar mai mult prieten. M-a ajutat enorm de mult dar nu m-a iubit. De curand am stat cu un baiat pe nume Ionut. Totul parea frumos, ne intelegem, parea ca imi gasisem si eu iubirea pana intr-o seara.

„Te rog sa ma intelegi dar nu am ce face.” Astea au fost cuvintele lui dar nu intelegem nimic. „Eu am venit aici cu o fata, dar nu mai sunt cu ea, dar ca sa pot ramane aici trebuie sa pretindem amdoi ca suntem impreuna.” Am simtit ca imi cade cerul in cap. De ce trebuia ca el sa aiba o relatie?

Am vrut sa ma despart de el dar nu am putut. Deja tineam la el. Dupa conversatia respectiva l-am rugat sa plece si sa ma lase sa ma gandesc. De plecat a plecat dar doar ptr o ora. A plecat el am iesit si eu afara cu prietena mea sa bem un suc sa ma relaxez ca parca imi exploda capul.

Imi suna telefonul, era un numar secret. Nu am vrut sa raspund dar Cora m-a rugat so fac ca nu pierd nimic. Era Ionut si ma ruga se ne intalnim ca sa mai vorbim. Am acceptat si pana la urma dupa o plimbare pe malul unui rau ne-am impacat.

Usor usor am inceput sa ma documentez de fata respectiva ce am aflat m-a lasat masca, nici eu nu sunt o usa de biserica dar ea m-a intrecut cu mult: bea, fuma, se droga si, cireasa de pe tort, se prostitua.

Un timp totul a fost bine iar intre noi, tindeam sa cred ca nu mai este cu ea dar m-am inselat amarnic. In ultimele 2 saptamani el a dormit mai mult pe la mine. In capul meu am crezut ca este al meu dar realitatea a fost cruda cu mine.

Acum 4 zile, era sambata, el a dormit la mine, ne-am iubit am vorbit totul minunat. Duminica am plecat la un balci, am ras si ne-am distrat toata ziua. Spre plecare cineva ne-a zis ca ar fi si fata acolo si daca ne-am intalni cu totii ar iesi urat, dar nu am avut norocul sa ne intalnim, poate aflam si eu mai devreme.

Luni de dimineata pleca de la mine spunandu-mi ca vb la telefon. Nu dupa mult timp de la despartire eu am incercat sa-l contactez dar era inchis telefonul. Prietena nemai sportand vazundu-ma ca incerc sa dau de el a inceput sa vorbeasca. „El nu s-a despartit de ea pentru ca o iubeste dar te iubeste si pe tine, acum el este cu ea in oras, nu vroiam sa-ti spun dar nu mai sportam.

Concluzia: iar sunt singura, mintita si dezamagita. Nu cred ca am sa fiu vreodata iubita cu adevarat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top