Now Reading
Curs introductiv de Analiza Tranzactionala «AT 101» in Timisoara

Curs introductiv de Analiza Tranzactionala «AT 101» in Timisoara

Revista Psychologies

Analiza Tranzactionala (AT) este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem integrat de metode de interventie dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

International Center for Transactional Analysis (ICTA) va invita sa participati la cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala «AT 101» , sustinut in Timisoara de Lynda Tongue (UK). Lynda este analist tranzactional acreditat international ca trainer si supervizor in domeniul organizational.

Cursul se adreseaza studentilor in domeniul stiintelor sociale, psihologilor, psihiatrilor, consilierilor, cadrelor didactice, consultantilor organizationali, specialistilor in resurse umane sau altor profesionisti interesati in dezvoltarea abilitatilor de relationare.

Participantii vor dobandi o noua perspectiva asupra dezvoltarii umane, structurarii personalitatii, comunicarii si relatiilor interumane cu aplicabilitate in domeniul psihoterapiei, dezvoltarii organizationale si educationale, consilierii. In egala masura, beneficiile vor fi resimtite si de cei care opteaza sa utilizeze AT-ul pentru dezvoltare personala.

Cursul va fi interactiv, se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple, conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale. Workshop-ul este sustinut in limba engleza, cu traducere simultana in limba romana. Acest curs sta la baza formarii si certificarii ca analist tranzactional.

ICTA organizeaza cursuri oficiale de AT de mai multi ani si ofera un program de formare variat, sustinut de numerosi formatori straini acreditati la nivel international.

Cursul este recunoscut de: Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (www.arat.ro), de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), de Colegiul Psihologilor din Romania si de Federatia Romana de Psihoterapie.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda psihologilor cu atestat de libera practica 10 credite pentru participarea la acest curs.

Perioada de desfasurare:

Locul de desfasurare: Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, Timisoara

Termen limita de inscriere:

5 mai, ora 12.00

Taxa de curs:
240 lei pentru participantii din Timisoara;
200 lei pentru studenti;
150 lei pentru participantii din alte orase.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, o puteti contacta pe:

Amalia Gabor

[email protected] , telefon: 0724.30.17.44.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top