Now Reading
Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine, cat si a celorlalti

Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine, cat si a celorlalti

Revista Psychologies

Fundatia Calea Victoriei organizeaza marti, 24 februarie, incepand cu ora 19:00, un curs despre Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine cat si a celorlalti, sustinut de Claudia Desjardins, psihoterapeut si analist Jungian.

 

Acest atelier deschide calea catre intelegerea propriei persoane, a relatiilor de cuplu, de familie, de prietenie cat si a celor profesionale, prin intermediul tipologiei psihologice Jungiene cat si a celebrului chestionar de personalitate, MBTI.

 

De ce sa vii

Te ajuta la o mai buna gestionare a relatiilor si a interactiunilor cu diverse persoane, atat in mediul profesional cat si in cel personal.

Atelierul te poate acompania spre o mai buna cunoastere de sine si iti poate arata cum sa iti explorezi potentialul si sa te dezvolti in directia potrivita tie.

Atelierul iti poate aduce raspunsuri precise la intrebari concrete: De ce ma cert cu partenerul de cuplu? De ce anumite persoane imi provoaca emotii puternice ca antipatie sau simpatie? De ce imi displace mama partenerului de viata (De ce nu o suport pe soacra-mea)? De ce nu reusesc sa ii conving pe anumiti subalterni? De ce seful/sefa mea ma persecuta sau nu ma place? De ce imi este greu sa fac anumite lucruri (ex. sa socializez, sa lucrez cu publicul, sa gandesc logic tot timpul, sa fiu atent, sa ma concentrez, sa am atentie distributiva)?

 

Atelier 1: Extroversia & Introversia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor atitudini psihologice.

Atelier 2: Gandirea & Afectivitatea: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.

Atelier 3: Intuitia & Senzatia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.

Atelier 4: Perceptia & Atitudinea Judicativa: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor preferinte psihologice.

Atelierele 5-6: Definire tipuri, exemple si discutii concrete referitoare la combinatia diferitelor tipuri psihologice: ISTP, ISFP, INFP, INTP, ESTP, ESFP, ENFP, ENTP

 

Lector: Claudia Desjardins

Data incepere: 24 Februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6; Frecventa: saptamanal, marti

Varsta: Minima:18 ani

Cost: 330 ron (total curs); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (total curs)

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

 

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top