Now Reading
Leadership Concert – Evenimentul de leadership al Anului, Premiera in Romania

Leadership Concert – Evenimentul de leadership al Anului, Premiera in Romania

Revista Psychologies

Leadership Concert este un program inovativ de leadership si management, un regal de leadership, muzica si inspiratie, organizat in premiera in Romania. Evenimentul va avea loc la Ateneul Roman pe 24 Aprilie, in fata unui auditoriu format din 750 de reprezentati de top ai mediului de afaceri si social din Romania.

Leadership Concert are ca obiectiv sa inspire liderii si managerii sa isi organizeze echipa in armonie cu muzica si cultura organizatiilor in care activeaza si, precum o orchestra, sa atinga excelenta profesionala si personala.

Sub bagheta Maestrului Giorgio Fabbri, dirijor, compozitor, muzician si trainer in leadership, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, vor interpreta in fata auditoriului prezent partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider, si vor prezenta factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie.

Acesti lideri sunt:

• Dan Pascariu – Presedinte Unicredit Tiriac Bank si Tarom

• Raed Arafat – Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, fondator al serviciului de ambulanta SMURD

• Leslie Hawke – Presedinte Asociatia OvidiuRO, o asociatie dedicata sustinerii copiilor din familii defavorizate si de romi pentru participarea la programe de educatie pre-scolara

• Radu Georgescu – Presedinte si fondator GECAD

 

Inspiratia muzicala a Concertului de Leadership va fi asigurata de 2 artisti exceptionali intr-un turnir al instrumentelor care vor puncta fiecare speech de leadership:

• Alexandru Tomescu, un violonist de renume mondial, castigator al premiului Stradivarius Elder-Voicu, si un fervent activist social, Ambasador al Asociatiei Hope and Homes for Children

• Nicolae Dumitru – un pianist recunoscut in Romania si pe plan international, fondator al unui program social de gasire a talentelor muzicale in randul copiilor provenind din familii sarace

 

Invitatul special al serii, Maestrul Giorgio Fabbri, s-a dedicat studierii si dezvoltarii unui model particular care reuneste muzica si leadership-ul in business, ce a rezultat intr-un prim model teoretic, metoda “Sound Genius”, directionata in mod specific spre formarea in leadership si management, cu aplicatii in dezvoltarea personala si profesionala. Peste 10.000 de oameni au intrat in contact cu metoda Sound Genius la cursuri, evenimente, reuniuni si conventii, conduse de Giorgio Fabbri in cadrul Universitatilor din Ferrara, Siena, Padova, Napoli, Florenta, Universitatea Luiss din Roma, Universitatea Politehnica din Milano, sau Organizatiilor Corporative Publice si Private (printre care Bayer, Abbott, Sanofi-Avensis, Wind, Calzedonia, Wella, Davines s.a.).

 

DE CE ESTE OBLIGATORIU SA PARTICIPATI LA LEADERSHIP CONCERT?

• Este o ocazie extraordinara de a intelege si deprinde tehnicile pentru a deveni un virtuoz in arta leadership-ului

• Este o unica oportunitate de a intelege importanta acordarii fiecarui membru al echipei la muzica si sunetul organizatiei

• Veti afla cum sa organizati echipe dedicate si aliniate strategic pentru atingerea obiectivelor organizationale

• Cum sa insuflati pasiune echipei pentru a atinge obiective extraordinare

• Cum construiti o viziune de impact si cum o comunicati intern pentru a alinia toata echipa pentru atingerea ei

• Veti vedea ce fac liderii cei mai performanti, care sunt armele lor secrete, cum conduc o organizatie catre succes

• Veti descoperi impactul inteligentei muzicale asupra eficientei personale si asupra inteligentei emotionale

• Veti descoperi cum a functionat mintea unor genii muzicale, veti descoperi strategiile folosite pe care le puteti transfera apoi in viata profesionala si personala. Astfel, veti invata 4 stiluri de leadership: Bach (SPECIALISTUL); Mozart (EXPLORATORUL); Brahms (INOVATORUL) si Charlie Parker (INVENTATORUL);

• Veti avea parte de o seara muzicala de exceptie cu Alexadru Tomescu, Nicolae Dumitru, sub bagheta Maestrului Giorgio Fabbri.

• Expunere de viziuni si idei inspirationale impartasite de Lideri de Top, prin exemple personale

• O ocazie de recunoastere a talentelor din organizatie

• Eveniment de networking de inalta clasa

• O ocazie de a va invita clientii premium la un eveniment extraordinar

• Oferirea unui cadou unic de Paste celor mai meritori angajati si clienti

 

 Contact:

Andrada Bucur

telefon: 0740 224 569.

[email protected]

www.leadershipevents.ro.

Este placerea noastra ca in calitate de partener al acestui eveniment sa va oferim voua,  cititorilor nostri, posibilitatea de a participa la acest eveniment deosebit si de a beneficia de o oferta speciala la inscrierile facute pana pe 12 aprilie!

Profitati de aceasta ofera, inregistrandu-va ACUM pe www.leadershipevents.ro/contact/ mentionand ca sunteti cititor al site-ului nostru.”

 

Leadership Concert este un eveniment oferit de Expense Reduction Analysts si European Professional Women Network, si este sustinut de Accenture, ICAP Romania, DCTAX, New Kopel, Rose Mary si Zenonni, in calitate de sponsori.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top